It's not over tonight


Börjar känna mig lite piggare nu, ändå lite jobbigt och bli frisk när jag inte känner för och göra ett skit alls. Men antar att det blir skola imorgon, var meningen att jag skulle idag men ingen orkade kliva upp och skjutsa mig till bussen. så efter som att alla här är hjärndöda så blir det och fara till stan ikväll. Men men, har iallfall 13 Maj och se fram imot, kommer nog bli hur bra som helst, känns lite extra bra nu när allt är färdigt :)

Alltså, det finns mycke jag skulle kunna göra, som jag ibland vill göra. Men om jag skulle göra det så skulle tiden vara tvungen och stanna i den stunden, annars skulle jag bara förstöra allting..

You're to good to be destroyed by someone like me.

Sick and tierd of always beeing sick and tierd

Fan, jag mår inte bra.. hela min jävla kropp håller på och skära ihop. Idag är första dagen sen förra söndagen som jag inte krurerat mig med flera kilo ibumetin, litervis näspray och host medecin. Men nu när jag försökte sova kännde jag kan knappt svälja och näsan är helt igen tjockad. Jag har ont och är öm i precis hela kroppen. Sen hittade jag en liten knöl vid vänster öra i fredags som nu är gigantisik, förmodligen en körtel som är inflammerad eller liknade. Hur som helst så gör det ont upp i tinningen och örat sen ner mot halsen och vänster sida i munnen. Första jag tänkte nu var, körtelfeber! Men det har jag fan inte tid med... Har förstått att det varit på väg nå jävligt. Men med allt i skolan nu veckan som var och annat i helgen så har jag nog omedvetet motat bort det och låtsas som ingenting. Nu blir det ibumetin lådan och tv, fast hoppas på att jag somnar. Ska bara försöka lägga mig ner utan att skallen tar livet av mig när den tar i kudden.


Ringde till och med mamma nyss fast hon börjar klockan 6 imorgon, hon skulle sjukanmäla mig och fixa tid på vårdcentralen, känner mig som 5 år fan.. nåja, byn och förhoppningsvis vårdcentralen imorgon.
.

I wanna do it your way this time


Nu har det varit helg igen.. Kan inte komma på något extra utmärkande som hänt. Jag och Sara har gjort smöråstårta, det var faktiskt ganska roligt. Drog ett party i fredags, men vet inte hur värt det var. Nog var det väl kul men vad har egentligen hänt med alla "minnesvärda" helger? Alla höst/vinter helger som varit än så länge känns mest som en tjock röra. Som att det mest varit samma, samma, samma. Jag saknar sommaren. Men självklart har det varit många plus med vinter också.

Idag har vi firat min faster och börjat klura på lite planer som än så länge är hemliga, men det kommer säkert bli hur bra som helst :) Sen ikväll har jag varit och sett film med jens och markus.. Två riktigt bra filmer så det var lätt värt att det blev lite senare än vad jag tänkt och nu sitter jag bara här och försöker bli trött, som vanligt blir jag svin pigg när jag kommer hem men jag börjar bli lite små trött igen så ska glo tv och förhoppningsvis somna väldigt snart.


Fuck, i hope you feel much worse then this


Skolan tar seriöst all jävla energi, så äckligt jävla tråkigt. Har man varit där en hel dag blir man automatiskt på halv dåligt humör resten av dagen och konstant jävla trött. Är så sjukt less på och alltid vara trött. Har prov imorgon och nån jävla läxa, trevligt värre! Har god lust och heva mig i fyllan faktiskt på tal om bananer. Nu är då Ida på väg hit och jag ska försöka komma mig i duschen, kommer aldrig och göra det sen och chansen att jag skulle orka komma mig upp och göra det på morgon är obefintlig.


...

Trying to recall


Börjar vara lite less på alla bakslag, det är nog nån högre makt som inte tycker att nånting ska gå som jag vill. Men det är väl bara le och se glad ut, har bara mig själv och skylla i vanlig ordning. Jag sitter fast helt jävla insnöad i samma spår jag alltid gått, aldrig chansa, bara se på när allting försvinner och aldrig lyfta ett finger. Men det är väl så det är meningen att det ska vara, jag hör det jag vill och tror ingenting, ser bara det jag inbillar mig och bara göra tvärs imot. Jag är så jävla förutsägbar men det är bara jag som ser det. 


I wake up in the morning put on my face
The one thats gonna get me through another day
Dosen't really matter how I feel inside
Cuz life is like a game sometimes.





.

Staring straight into tomorrow's eyes


Nä, undra om jag skulle fortsätta gå runt och vara irriterad för att folk inte läser mina tankar, det lär jag ju komma lågnt på (?) Men hur noga var det med det, inte alls antar jag. Fattar inte hur jag lära mig ska dra jämt med mig själv? Jag vill att allting ska gå fort och inte missa nånting samtidit som jag vet att jag måste ta det lugnt om det inte bara ska bli skit av jävlat allting. Men ingnting fungerar längre, jag fastnar mitt i mellan i limbo eller nå, blir som paralyserad och bara ser på allting och känner hur allting glider mellan fingrarna. Det värsta är att ibland känns det inte som att jag bryr mig, men det är väl bara för att jag vet att jag inte är bättre än såhär.

Skulle inte vara förvånad om det är jag som ger mig själv konstant huvudvärrrk. Nåja, idag kan jag ju iallfall skylla på att jag drack öl igår.

Jag förnekar det ändå, hur sekunder kunde bli till evighet
när jag kommit bara för att gå. Jag kan tvinga mig att stanna om du vill,
men det ända jag kan få är en känsla av att inte räcka till
När jag kommit bara för att gå.

.

You were history with the slamming of the door


Gick på skolan idag fast jag bestämde mig igår att jag inte skulle gå om det var svin kallt. Hann dock ändra mig flera gånger på vägen dit, var fan nästan inne på skolan sista gången jag tänkte vända och gå hem. Men gick iallfall på alla lektioner utom den sista, tar väl ett tag innan jag slutar sura över att vi år till fyra på fredagar (!) När jag kom hem var jag hos Sara, Casper ville spela tv spel men jag fick bara titta vilket resulterade i att jag somnade, Sara väckte mig efter att jag hade fått 8 sms. Jag gick hem och sov vidare, haha lyckat! Sen kom Hanna, vi har varit hos Sara och myst på med med dom små och sen bara varit här, hon gick för en stund sen.. Nu funderar jag på och städa lite.


Linus var då glad :) vilket inte hör till vanligheterna..



.

Do your trick turn on the stars


Var på skolan idag for hem och sov vid lunch, var fan inte pigg sen höll jag på och frysa ihjäl. Trögat på hemma och hos min syster, har varit hos Hanna också. Nu kollar jag bara på nå tv, tänkte försöka sova men ska upp till sara en stund och surra en sväng, har ju trotts allt sovit middag idag så har inte bråttom nånstans än så länge.


I shine so bright when you're around.
.


Jojo.

10 FRÅGOR OM SEX &KÄRLEK

är du singel? - ja
har du haft sex? - ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej
kärlek eller sex? - just för stunden eller föralltid?
finns det någon för dig just nu? - nix.
hur många gånger har du haft sex? - mellan 1 och 1000

10 FRÅGOR OM DIG SJÄLV

fullständiganamn? - Sofia elina lundberg
när fyller du år? - 5 februari
några utsmyckningar på din kropp? navel, näsan och tusens i öronen
vad har du på dig just nu? - kläder, inte allt för intressant
vilken årstid är bäst? - sommar, lätt.. kallt är inte kul
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - inge stress
vad tycker du mest om hos dig själv? - självkontroll. Jag skulle kunna äta en mask om jag fick något jag verkligen ville för det.
vad är du bra på? - tjura
vem älskar du mest på denna jorden? - min lill emil! Ingenting spelar nån roll när han ler

10 FRÅGOR OM DINA VÄNNER

vem är din allra bästa vän? - Min syster
vem vet allt om dig? - Ingen.. Men min syster vet nog mer än jag tror att hon vet
vem är den roligaste av dina vänner? - alla har nog sina ljusa stunder
vem är snyggast av dina vänner? - haha klurigt
vem är den du helst har filmkväll med? - jaa, det var inte så noga
vem av dina vänner är mest "evil" ? - alla har nog sina mindre ljusa stunder också
vem röker av dina vänner? - alla mer eller mindre tror jag
du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - haha? ingen!


10 FRÅGOR OM DIN FAMILJ

vem står dig närmast? - Min syster.
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - jodå..
vem är farligast i din familj? - ingen komentar..
vem är coolast? - lillebror är lite små ful :)
har ni några djur? - nästan alla har nån form av fyrbent vän
vem har du mest gemensamt med? - min syster.
vem står för underhållningen?- Lill emil! Tveklöst..
vem sover du oftast med? - ingen..
roligaste kvällen med familjemedlem?jag och min syster baka negerbollar nu ikväll, det var också en historia för sig.

10 FRÅGOROM IDAG

vad har du gjort? - skolan, byn, till sofia en sväng, till syster och baka, hem duscha, snart sova.
har du varit glad idag? - jodå, utom att jag haft äckligt tråkigt mesta dels
har du varit ledsen idag? - nee.
har du gjort något bra idag? - inget väldigt storartat
hardu slagit någon idag? - ne, tror inte det
vad ska du göra nu? - tv och sova
har du gjort något dåligt idag? ja, säkert flera saker, även om det är små saker
vad har du ätit idag? - mat på skolan, sen lite negerboll smet ikväll
har du duschat idag? - jo alldelens nästan nyss
är du tröttnu? -  börjar bli

Good luck cutting nothing


So I just pretend that I know wich way to bend.

Once upon a time

13 Januari är en födelsedag mindre att fira. Men antar att sånt är livet.
...


Tror att det ringde en liten väckarklocka i mitt huvud idag. Nu vill jag ta tag i det här.

.

Life in a glass house


Har mest varit och sprungit runt hos min syster nu i flera dagar, ganska skönt faktiskt Hon är garanterat det bästa jag har, satt och prata för nån dag sen om att ungarna aldrig kan komma och säga att vi inte förstår, eller att vi inte har gjort. Men och andra sidan så är det likadant för mig, bara att jag vet om det. Det finns ingenting hon inte skulle förstå. Hade det inte varit för hon så hade det nog inte varit roligt och vara mig.



Och i ett ögonblick
då allt står still
så får jag en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall
Jag fick chansen,
Du gav mig chansen
men nu är det för sent
Nu är det för sent
Är det för sent?


.

Don't wanna hear it out in the open


Känns ganska jävla fult och tänka på det.

Tv och sova nu, ungefär.

.

No one, no one, no one


Nu är jag i stan igen, ska vila ögonen en sväng nu sen umgås med Angelica när hon slutar jobba. Får hoppas att jag blir lite piggare om jag sover en timme eller två för är verkligen inte taggad just nu.. Men kan ju bero på att jag vaknade tre-fyra imorse och inte kunde somna om.

Alltså.. är så jälva glad att jag inte köpte det där snacket, för det vekar ju inte stämma på nån fläck.

I'am waht you see, I'am not what they say..

Jag vet vad du tror att jag vill att du tror


Kom till byn för nån timme sen. Droppen på en helvetes jävla natt vart 17 grader innomhus och inge varmvatten. Då fick ilskan gå ut över mitt stackars vänster öra. Kom på att jag skulle göra hå i den där lilla grejen som knappt sitter i örat, ni vet, den där nästan inne i örat. Tröck igenom en plopp, men när jag stoppa på ploppen där bakom så var det så jävla snett att den var så jävla lågnt in så att det känndes som att jag hade lock för örat, vilket kanske inte är så givande när man redan hör som en döv jävel. Då kom jag på att jag faktiskt har världens minsta ring i näsan, försökte trycka in den. Bad lillebror sparka in den men han såg mest bara skeptisk ut så jag försökte en liten stund till men efter att ha blodat ner hela badrummet så sket jag i det. Så nu har jag ont i örat så jag tror att jag börjar gråta, kan det här dygnet bli värre?


I dina ögon är det lättare att vara
I dina ögon, jag trivs bättre i dina ögon.


.

It'll all get better in time?

It's been the longest winter without you
I don't know where to turn to .

Det är fortfarande lite kulrigt det där med att du aldrig kommer tillbaka..  

.

All your lies became your truth

(SKULLE VARIT PUBLICERAT IGÅR KVÄLL)

Vart en lite lustig natt/morgon, men det är ju ingen ovanlighet kanske. Har då varit vaken hela natten tills nu och förmodligen till ikväll nångång. Men det är inte synd om mig eftersom att jag sov till halv 6 igår kväll och när jag vaknade då hade jag sovit kanske 11 timmar. Nog för att jag börjar känna mig lite små trött. Blir då och sova här i byn inatt, ska försöka finula ihop nå middag tills mamma kommer hem och sen blir det duscha och kika på det nya one tree hill om jag håller mig vaken genom hela avsnittet vill säga.

Jag är inte förvånad.
Jag inte förväntat mig nått mer.
Jag trodde att det var en självklarhet. Men så var det tydligen inte. Jag visste, visste, visste att det skulle bli såhär i slutändan, och ändå kan jag inte hjälpa att jag blir jävla irriterad, nästan galen. Inte för att det nu nånting som kommer gå ut över någon annan. Vid det här laget vet jag bättre än så.

Could you look me in the eye,
And tell me that you're happy now?
Could you tell it to my face,
Or have I've bee

Seriöst!


Alltså.. jag tror nog att min lillebror börjar växa upp!
Han sitter konstant vid datorn och spelar, ser film, samt knapprar på telefonen med jämna mellan rum. Han har glömt bort hur man sköljer av en tallrik, ställer in ett möjlk paket och stänger en skåpdörr. Jag har alltid sagt att jag skulle kunna bo med min bror den dagen han ska flytta, men nu vettefan.. Gris!

.


Every night is another story


Helvete. Nyss när jag och Angelica skulle skjutsa hem Exet så kom han på att han skulle skjuta en raket ut från bilen. Bilrutan bak funka inte så han skulle kasta den genom dörren, just när han tänt den kom han på att, dörren inte gick och öppna och börja skrika och på nått jävla vänster fick jag upp min jävla dörr, antar att jag tänkte hoppa ut? Men har lite blackout eller nå. Men han fick ut raket jäveln genom min dörr, tack och jävla lov för det. Är fan helt i chock nu, kommer inte kunna sova, det är snart en timme sen och jag är helt skakis i hela kroppen och mår illa. Så jävla obehagligt. Men vi kanske hade varit snygg i utan ansikte och hår? höhö.. Ne, det var inte ens kul.. Värsta på länge.

You make me feel so right.

.


.


I want to be better then I'am


Slutade med att gick till Angelica igår när hon skulle hämta dino. Gormade på halva natten, försökte fara ut en sväng men värmen i hennes bil funkar knappt så vi dog flera gånger. Sen såg vi Bambi och lite tv sen sov. Hon klev väl upp kring tio men jag sov till halv tre, haha. Tog med mig Dino och gick hem, ska upp till min syster och se vad hon velat mig hela morgon sen duscha och så småning om promenera tillbaka till angelica, hon slutar jobba klockan sju.


.

Cut my life into pieces


Vaknade väl halv tre idag och med tanke på hur mitt sovande sett ut dom senaste dygnen så är jag nöjd! Jenny ringde och väckte mig, upplyste mig om att Angelica skulle komma och lämna dino på en stund. Klev upp och fastnade vid daton och helt enligt planerna kom Angelica och Dino, Dino stannade och Agge for och jobba. Funederar på och säga att jag tappat bort han och behålla han, myshund :) Nåja, tvättstuga om en kvart medans jag grejar där ska jag städa, för nu ska det jävla bli ordning här, jag är måttligt less kan jag ta och informera om.. Hanna skulle nog komma och hålla mig lite sällskap när hon kommer från Luleå.

Jag jobbar på det..

.

Why can't I just tell you that I care


Godmorgon.. eller nå :s
Sofia ringde och väckte mig lite runt fem sen kom hon hit, kollade på nå kläder, vi var till min syster och lämna på kläder. Ska försöka komma mig i duschen om nån stund. Får se vad som händer sen ikväll, mest troligt inte alls så mycke, känner mig inte så taggad på mer än och ligga i sängen igentligen. Har som nästan tappat suget på det mesta, vill ta det lugnt men ändå göra nånting, jävligt klurigt.

Guess I'm wishing my life away
Whit these things I never say

.


I'm not scared I'm terrefied


Tidig kväll som vanligt.... Har inte hänt mycke ikväll, drack en öl med Sofia men var inte taggad nånstans så det slutade vid en. Vi åkte ut och lalla på med Jens och Tim.. Sen for Sofia hem och vi for hit, såg film och kolla på idioter på youtube, sen så for dom för ett tag sen. Imorgon lär det ju inte hända så mycke givande, lär ju bli och sova hela jävla dagen. godnatt..

Det är panik på hög nivå nu. Fan.
tack baby.

.

I Shine so bright when you're around.


Lillebror ringde och väckte mig kring två idag, for på stan lite med han Evy och Sara, lillebror skulle änvanda nå presentkort osv.  När jag kom hem sov jag igen, nu sitter jag här och har duscha och försöker pilla i mig nå jävla micro mat vilket inte går så klockers. Ska fixa på mig nå kläder och dra ett snabb fix, sen försöka masa mig ner till Sofia, sen kanske det blir och dricka nå öl, men lär inte bli så ansträngande kan jag ta och informera om.

Do your trick turn on the stars
I shine so bright when you're around.

.

You numb my feelings and now I feel okey


Jaa, var lite film osv nu inatt. Min fitt boxer har sluta funka så kan inte se på tv. Så jag vet fan inte hur jag ska kunna somna, får väl så på nån skit film, kanske jag somnar fortare också. Inte för att jag tror det men. Måste fan upp lite halv tidigt imorgon, ska och fixa lite saker med Evy och Lillebror. Det är ju fan fredag imorgon (idag)! Känns inte alls som det, blir så fel när det är massa party mitt i veckan.

Jahapp, 2009 nu! Känns inte som att det spelar så stor roll, jag brukar ändå få fråga alla hela tiden om jag ska skriva datum på något. Men 2008 gick alldelens för fort, hann dock med väldigt mycke. Sommaren i år var bästa på länge, mycke thanks to idababyy och självklart många andra :) Men kan inte hjälpa att det ibland känns lite som att om man bara tagit med allt bra så hade året varit väldigt kort. Även sommaren slutade ganska kasst, bilolycka som resulterade i tre veckor på sjukhus, sen dog farmor, vilket fortfarande inte känns ett dugg jävla bättre fast det snart gått ett halv år, känns som att det inte spelar nån roll om jag så lever hundra år till så kommer det inte bli nån skillnad, det kommer krypandes med jämna mellan rum. Nåja, har då faktiskt inte allt för höga förhoppningar på 2009, inga löften, inga förväntningar, kanske man slipper bli besviken. 


Jag och ida, som förövrigt for idag! lite små taskigt tycker jag..


The wicked thing about us is we always have trust.

.

I made the rules and you're playing me out


Vad gulligt inlägg nedanför :) Kan inte säga att jag kommer ihåg det för då skulle jag ljuga, haha.. Gick ganska bra igår, spårade kanske lite där på slutet men då gick jag hem.. Fick fan sova idag tills jag vaknade av mig själv, Hanna kom så vi beställde mat och sen vart vi trött så vi la oss i sängen och skulle sova en kvart, haha.. Eller hur vakna nästan tre timmar senare, men nå jävulst skönt var det. Sen har vi bara varit och sprungit hos min syster och faster, har lånat supernintendot så nu är det nötning på hög nivå.

Att sekunder kunde bli till evighet, när jag kommit bara för att gå..

.

Never knew it could be so right, it's over now..

Jag och Hanna var hos Sara först och åt och tog det lugnt..For och börja dricka sen. Efter nå tag  for jag, Jens och Agge och smällde rakteter med ungarna :) Det fan kvällens höjd punkt.. sen skit samma... hade kunnat vara vilken helg som helst, ingen skillnad, nog  har jag haft kul, men fan inge mer.. så jävla onödigt. Jag är nog hjärndödast i världen..................... Men hur noga var det, sätter en miljon på att jag inte ens kommer ihåg det här.


it's a damn cold night
Trying to figure out this life
Won't you take me by the hand
Take me somewhere new..

Cause nothing's going right
And everything's a mess
And no one likes to be
alone

Why is every thing so confusing?
Maybe Im just out of my mind.

.

RSS 2.0