Like a bitch I would know


Det finns fler än du som här känslor,
man kan fan inte bete sig riktigt hur fan som helst.
Så jävla trött på all skit, tar det aldrig slut?

.

Cause I'm allright


Som vanligt går det inte så bra för mitt sovande. Är alltid halv död och svin trött, sen när jag kommer hem vänder det på tre sekunder och jag blir svin pigg. Ganska så irriterande och vet fan inte vad jag ska göra åt saken.. Nu sitter jag och äter makaroner i brist på annat vettigt. Fattar inte hur jag kan vara hungrig när vi ätit tretusen kilo tacos hos Camilla och sen har jag och Sofia bakat kladdkaka där. Nå, man ska inte förstå allt. Lutar åt att det blir byn efter skolan imorgon, förhoppningsvis kommer jag sova bättre där, men man ska inte ropa hej fören man kommit upp ur bäcken. Nä, lite väl mycke yrande nu alltså.

Now you're back's against the wall,
And I don't care.

Don't wanna be alone tonight


Hoja, vilket helg. För övrigt kan jag informera om att dom två senaste inläggen med alkoholiserade komplikationer. Har dock med översende haft en bra helg. Fast det är nästan idag som varit bäst, mycket trevligt.. Nog för att det blev jävla mycket senare än jag tänkt mig. meen, what ever.

Maybe you could let me in,
Somewhere underneath yout skin.

.

Another turning pint, a fork stuck in the road

Bry dig inte! Andra jävla fylle inlägget på rad. Men BRY DIG INTE.
Det är ganska jävla solklart i min skalle vem som ska ta åt sig av det här,
så ingen annan behöver tänkta på det.
Jag blir snart spritt språngande jävla galen!
Du ska fan inte säga sådär,
och garanterat inte flera gånger i samma jävla. vecka?;s.
det är inte mitt problem... längre.


I make ths best of this test and don't ask why
Is not a question but a lesson learnd in time.

.

Don't tell me you're sorry cuz you're not


Tyck inte synd om mig.. ´jag blir galen.

.

Sometimes I wanna call you

But I konw you won't be there.


Jag kan fortfarande inte sova. Jag bara kliar!
Helt seriöst, jag klöser sönder nagelbanden,  river, kliar och klöser sönder allt jag hittar på mig själv.
Jag blir manisk, det ända som snurrar i huvet är, måste sova, måste sova, måste sova.
Imorgon kommer det nog bli en tung dag. Jag kommer vara död, det här funkar inte.

.

I shine so brigth when you're around


Nu på ett tag har alltid börjat kännas lite ljusare på nått vänster. Har hänt lite oväntade saker som seriöst kännts riktigt bra. Så jag börjar kunna släppa efter lite och säva iväg och faktiskt skratta på riktigt allt oftare. Känns skönt, som att jag fått ny luft i lungorna. Fortfarande ganska jobbigt kring skolan, men det går bättre och bättre, det är nog inte i skolan det sitter utan i mina sov vanor. Det är det jag måste försöka fokusera på för att allting ska funka bättre, men jag försöker så får det komma sen eftersom.

Vi är inte sånna som i slutet får varann.


.

Mad world


Somnade kring halv tio redan ikväll, men vaknade igen kring ett och har inte kunnat sova sedan dess.

Hade en svin konstig dröm nu ikväll när jag sov. Jävligt wierd, jag brukar aldrig drömma, iallfall inte komma ihåg vad jag drömde.Det är nog det konstigaste jag någonsin drömt, på nått sätt är det en obehaglig dröm, kan bara inte sätt fingret på hur, eller varför.

Jag drömde att jag är i byn utanför mammas och pappas hus. Precis utanför huset är det en bit av vägen som fortfarande är asfalt, bara kring hundra meter, före och efter är det grus.. Det är massa folk där utanför, människor som jag nästan glömt bort och folk som jag träffat senast idag, men alla är sånna som på nått sätt betytt lite mer än andra. Jag springer iallfall där på asfalten, jag börjar i ena ändan på asfalten och springer tills den tar slut, hoppar i luften och flyger. Eller.. jag vet inte säkert om jag flyger, men för ett par sekunder känns det som att jag svävar i luften. Sen faller jag där i gruset börjar när asfalten tar slut och skrapar händerna, men det gör inte ont. Jag gör det flera gånger, det blöder mer och mer men det gör fortfarande inte ont. Först känns det som att det bara är på skoj, sen får jag panik, springer fortare och riktigt kastar mig ut i luften, jag skrapar mig mer på gruset och blöder överallt, men jag sävar aldrig längre än några sekunder även fast jag springer fortare och hoppar högre. Och alla som är där brevid, ser ingenting fast jag nästan springer in dom när jag tar fart, jag gör det mitt framför ögonen på dom och ingen ser nånting. 

.
  .


Don't play your rock and roll to me


Huvva, är så groteskt jävla trött ikväll, det finnsfan inget slut.
Lugn dag på skolan idag iallfall, vilket var jävligt skönt. När vi sluta skjutsa Fredde mig och Hanna till mig, gick upp till min syster myste lite med ny bebisen, försökte klura ut nå namn, men ser inte så ljust ut på den fronten än så länge, var där ett bra tag sen for vi och åkte lite med martina, var hem till henne, drack kaffe och spela nå kort, mysigt värre. Long time since :) Nu är jag hemma, ska sova om en stund innan jag självdör.


Don't play your rock and 'roll to me
I guess you had me fooled for a while
But your rock'n'roll is gettin' out of time for me

Go sing your lies to someone else,
'Cause someone else may be
The fool you always thought you saw in me


.

Unconditional

Min lillebror är bäst.

Have you ever loved someone so much
You would give an arm for
Not the expression,
No, literlly give an arm for
When they know they are your heart
And you'll destroy anyone who will try to harm them.

..

Maybe you think you're lie is safe

But I read you like a letter.

Nå tänkte dra ett party ikväll, Ida är här nu osv. Men det går inte så lysande för mitt lag, min sprit från igår fick ben och gick iväg på nå lustigt sätt, så jag måste vara nykter verkar det som.. Så får väl se vad som händer, fick mest lust och sova, vart lite smått irriterad. Men man ska väl inte förvänta sig så mycke mer. Så blir väl lite ändrade planer ikväll, eller har rättare sagt inga planer, just nu iaf.

Counting all the assholes in the room
Well, I'm defenetly not alone, I'm not alone.

.

Eternity


På morgon vart det bebis ;> En till pojke, gulligt värre..
Så nu har jag varit barnvakt åt alla stora ungar plus emil hela dagen, är ganska så slut. Plus, att det inte vart mycke sova inatt, vill bara sova sova sova nu..

ska nog sova en stund.

Maybe you think your lie is safe, but I read you like a letter.

.

I can't tell you how, you can't tell me why


Är i byn hos mamma nu, ganska skönt faktiskt, ska sova om nån minut är helt slut efter två nätter skit sömn. Ville bara dö när jag klev upp imorse. Ska åka tillbaka till stan imorgon kväll, sen skola på fredag och sen helg. Den här veckan har gått ganska fort. Egentligen bara idag som gick sakta. När jag var på väg ut från skolan och gick där och surra med Hanna så ringde telefonen och på två sekunder vart det 30 grader kallare ute och jag tror att hjärtat stannade i ett par sekunder när det stod farmor. Efter ett tre evighets sekunder av panik inombords insåg jag att jag fortfarande har numret hem till farfar och farmor sparat som farmor i telefonen. Det värsta är att på dom där tre kanske fyra sekunderna, så spelades allt jag vill och ville säga upp i skallen.. och det har gått på repeat hela kvällen. Jag hatar att det är för sent. 

I miss you
I miss you so bad
I don't forget you
Oh, it's so sad

I hope you can hear me
Cause I remember it clearly
The day you slipped away
Was the day I found,
It won't be the same

I diddn't get around to kiss you
Goodbye on the hand
I wish that I could see you again
I know that I can't

I've had my wake up
Won't you wake up?
I keep asking, why?
I can fake It
But truly I can't take it
It happed, you passed away..

Now you're gone
Now you're gone
Now you're gone
Now you're gone
And somehow I can't bring you back...

I Miss you.

.


Something is broken


Gud, kan inte sova! Har varit svin jävla trött hela kvällen, men nu är jag klar vaken. Så fort jag försöker virrar hjärnan iväg och håller mig vaken. Varför inte uppfinna något så man kan stänga av den när man verkligen behöver sova.. Vet inte ens vad jag tänker på egentligen, det spårar åt alla möjliga håll. Men det är väl bara för att jag är i en sån där period när allt bara har förändrats och jag inte riktigt har hängt med. Jag kan inte säga att jag mår dåligt över det, men kan aldrig släppa det när nånting som varit så starkt bara försvinner. Någon som fan varit närmare än någon bara lalar iväg. Jag vet att jag kanske är tjurig, men jag har fan mina skäl. Att det ska vara så jävla krångligt. Allt är bra men ändå inte, får strax skavsår i hjärnan tror jag, måste det alltid vara antingen eller?


Father, I'm going through some heavy things.

.


It's hard to think that you migth not be real

Nå allting rullar på, alla dagar ser ut ungefär likadant.. Än så länge är det inte irriterande, kan vara för att jag är konstant helt slut och trött, orkar inte med nå annat. hey.


'Cause everytime I look you're never there
And everytime I sleep you're always there
'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know that makes me believe
I'm not alone. i`m not alone..


With you I fall so fast


 


Det är alltid samma känsla, även att vi förändras.
Och lågan brinner trots att vindarna har blåst så hårt dom kan.


.

What if I told you, your tears haven't been ignored


Var ganska dukigt igår, var hemma och skrev klart apu-raoppren. Städade undan lite och la mig relativt tidig. Vaknade på morgon svin pigg, innan alarmet till och med.. trodde jag.. Men klockan var halv 09:34 och jag hade missat hela första lektionen.. Trodde fan jag skulle börja gråta, så jävla typiskt mig, blir så jävla less när jag faktiskt vill försöka. Nåja, halv stressade till skolan, tänkte att jag hade lektion 10:05, men inte det! Så jag och Hanna tog det lugnt, åt lunch och chillade på, hade sen en lektion klockan ett sen hem. Ikväll har lillebror varit här, fixat min soffa medans jag har städat ännu mer. Nu tror jag att jag ska krypa ner med katterna i soffan, glo lite tv och förhoppningsvis somna om inte allt för många timmar, trotts min groteskt långa natt igår så är jag lite små trött.

As you leave me please, won't you close the door
And don't forget what I've told you
Just cause you're wrong, it don't mean I'm right
Another sholder to cry upon.
.

The pleasure is worth all the pain


Jaja, blir säkert bra. Allt är bara hit och dit hela tiden, vet inte vad man ska tro eller vem man ska lyssna på längre. Man kanske inte alltid kan bete sig hur som helst och förvänta sig att inget ska förändras. Det finns saker man inte kan jämföra tycker inte det ska vara så svårt och förstå. 

no one tend to make me feel the way i feel when i'm in your arms
i should try to run.. but everytime I run you're the one i run to.

No expression, no expression

Allting börjar kännas sådär jälva innehållslöst igen. Försöker bara hålla mig sysselsatt och fördriva tid för att dagarna ska gå även om det känns som att allt står still. Skolan börja om idag, efter praktik och lov. Hela lovet känndes mest trögt även om jag inte ville att det skulle ta slut så känndes det som att det aldrig skulle ta slut. Skolan känns mest bara as jobbigt, men ska göra så gott jag kan och inte stressa så jag blir knäpp för då orkar jag fan inte med. Jag försöker och sen får det ta den tid det tar, pallar inte och stressa järnet hela tiden för och nå alla andras förväntningar och förhoppningar, kör hellre på mina egna vilket inte är så höga, gör det jag hinner och klarar jag mig på det så är det ett plus annars orkar jag inte rycka på axlarna åt det. Känns som att jag bara har världens jävla skit iställning till allting nu, känns nästan mer värt att bara ligga och glo än att göra nån större insats uti nånting när jag inte ens vet vad nånting skulle kunna vara. Tror jag skulle kunna bli överkörd av ett tåg utan och märka det.

~

All around me are familiar faces
Worn out places, worn out faces
No expression, no expression

Hide my head I want to drown my sorrow

No tomorrow, no tomorrow

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had





I need this now more then I ever did


Känns bättre men obeskrivligt läskigt på nått vänster, borde vetat att när jag väl börja skulle det aldrig ta slut.
Varför känns det alltid som att alla har en baktanke med allting? Är det bra eller har jag fet totalt jävla gjort bort mig? Hoppas med varenda nerv i hela kroppen på det först nämnda, det är någonting jag hade behövt just nu mer än nånting annat.


.

RSS 2.0