The past is here between us


Är hos mamma nu, får se hur länge jag blir här.
Lutar åt att jag måste tillbaka till boden imorgon. Även om jag hade velat stanna ett par dagar längre. Ta det lugnt och försöka få ordning i skallen på allt. Just nu fattar jag ingenting och hela tiden gör jag allt bara värre fast jag vet om det. Nåja, har ju som sagt pratat lite om ett par saker i helgen, med han som vet bättre än alla andra, bättre än mig om migsjälv och många andra. Nåja, mario kart nu med lillebror :)

Det finns nånting där.. Men kan inte sätta fingret på vad det är. Det skulle kunna vara allt men sen är det endå ingenting. Jag tror inte det är någon riktig känsla. Jag har mina gränser när det kommer till dig, jag vet aldrig vad du tänkt dig och det är nog nånting som jag aldrig kommer lära mig och lista ut. Men endel sekunder så känns det sådär äckligt bra som det gjorde förut. Bakom allting så finns det nått som gör att det kännas som att du märker det också. Undermedvetet så lurar du mig och tro allt jag behöver är dig och så länge du gör det som kommer jag inte röra mig en millimeter närmare, mest troligt går jag bara längre bort från allting.  


I'm not the one who's breaking you, I'm not the one you should fear
We go to move you darling. Talk to me, I can fear you falling,
 


You're not ever alone


Jaja, en lång helg vart det om inte annat.. såg just mitt gulliga inlägg från lördag morgon. Ja vad ska man säga ? haha.. Drog ett par väl behövda pratstunder med pappa J igår, så nu känns allting lite bättre fast fortfarande hundra mil borta. Men börjar få lite andra planer nu, fast det lär nog inte bli nå av det, det är lite som att så fort det blir bra så varar det aldrig länge innan nått nytt fittar sig. Men det är ju bara som vanligt.. så jag antar att jag överlever. Nog för att det hade varit kul och testa bara för att det hade kunnat vara så jävla värt. 

You're words make me whole again
Cause eyes cannot ever lie.


Every nigth is another story


Dra åt helvete.

DET ÄR SÅ LOGISKT ALLA FATTAR UTOM DU!
Fylle tjafs på hög nivå.


I'm livin' the lie that will take me to the top


How about a round of applause


Du är så jävla dålig.
Idag är du så jävla dålig.
Idag är du dålig.
Dåligare än nånsin förut.


That was quite a show.
Very entertaining.. but it's over now.


Hands down


När ska man sluta vänta ? hur mycke tid är nog mycke ?
Tänk om man råkar vänta en minut för lite ? Bara en jävla fitt minut..
My hopes are so high that you're kiss migth kill me.

Personligen tycker jag att alla gamlingar kan hålla käften, det är inte värt och vara ung. I sånna fall måste det har varit lättare för 70 år sen, för jag hade utan problem kunnat vara 80 år dement med nån som torkar upp efter mig, läser tidningen för mig och vänder mig i sängen. Iställe för att vara 18 och vara tvungen att torka upp efter sig själv, läsa om sig själv plus alla man känner i tidningen och vara rädd för vem man ska se när man vänder sig om i sängen.
Det där kanske inte var så seriöst..
Men tänk om man bara skulle kunna ta någonting för givet en gång? Att någonting inte skulle förändras över en natt. Att inte bara gå runt och känna att så fort man vänder ryggen till är det nån som är där och sticker kniven eller att så fort man blundar är det man såg borta, eller att dom man litar på inte var värd mer än det du drar med dig in under skorna. Och med det så är det ingen speciell som behöver ta åt sig, men jag tror att alla förstår.

Whatever makes you happy.


Take a bow


Ny blogg. 
Orkade inte med och se allt gamalt och tänka på allt gamalt,

Just nu vet jag inte vad som händer ? Det är är då karusell till i skallen iallafall, hade säkert kunnat göra ett par saker på ett snyggare sätt. Men det som är gjort det är gjort och jag ska inte säga förlåt, för om jag hade gjort det så hade jag inte menat det iallafall. Ångrar det inte heller, ångrar bara sättet som det blev sagt på. Men så kan det gå.

Nåja, det har funnits mycke och göra nu ett tag känns det som, eller bra lite och tänka på kanske? Men det kommer väl säkert igen som en blixt från åvan när man minst anar det. Men just nu har jag då mest bara roligt och mår relativt bra. Mycket tack vare Ida .. Vi har faktiskt ganska roligt även när vi har tråkigt :) Nuu är det kaffe, sen stan igen..

Nog för att du fortfarande gör dig påminnd med jämna mellan rum,
Men har lärt mig och trycka undan det på ett smidigt sätt, så länge jag inte är själv..
And the award for the best liar goes to, you!
But it's over now, Go on and take a bow..

Rihanna - Take a bow



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0