An attempt to hide the scales

Börjar vara ganska nöjd med mina sov tider, fast det är väl dumt och säga för då skiter det sig väl ikväll. Vet inte vad som händer idag, men vi ska iallafall tvätta 17-22, vilket jag hade glömmt till nyss. Men det behöver jag så ska väl inte klaga. Nu ska jag se om min syster känner för och svara i telefonen, det gjorde hon inte för tio minuter sen.

Things i forgot at birth


Det känns som att jag tycker olika saker från dag till dag. Jag vet vad jag vill. Jag vet vad jag vill just nu och det är det som stör mig. Alltid detta ständiga flackande, förlitar mig hela tiden på vad andra tycker. Som att det skulle vara enklare än faktiskt bestämma nåbting själv. En sak är säker.. att saker som inte blivit avslutade har en läskig förmåga att poppa upp från ingenstans, popp, popp, popp. Går att förträngas, men inte att bli av med, eller ska vi säga glömma?

.


It's like I've been awakend

Jag har ont i mitt högra öra, eller jag fick det nu. Mysko. Är iallafall hemma i stan nu, kom hem förut ikväll. Har haft det väldigt mysigt sen jag åkte i Lördags, som alltid, lugn och ro, även om det i slutändan inte är så utvilande ändå. Följde Sara på konsum ganska direkt vi kom till stan. Efter det åkte jag ut med Angelica och Mia men var dödsjävla trött så kollade lite på bebisarn hos Angelica när vi kom dit efter ett tag på stan, sen gick jag hem. Även om jag var dödstrött så fastnade jag hos Sara, det skulle bara bli en snabb kaffe sväng, men det vet vi ju att något sådant finns inte. Har just kollat på Paradise hotel danmark, tragiskt.. jag vet.. men är man stuck så är man. Sa jag att jag var dödstrött? Jo det är jag, men vart besatt av en grotesk kännsla av att jag ville städa, men nu för tiden infinner den kännslan sig så pass ofta att det gör ingenting om jag ignorerar den och sover iställe. Det har så lätt och gå överstyr när jag är övertrött och ska till och städa, det är nog någonting psykiskt.

Everywhere I'm looking now, I'm sorrounded by your embrace.

You said move on, wehere do i go?



Vart ett par eller fler igår, fast var hemma tidigt och upp tidigt idag. Ska till byn strax, men blir bara en snabb mellanlandning sen ska jag upp till farfar och ansluta mig till den övriga skaran där, om man säger så. Ångrar nästan lite att jag inte åkte i torsdags med alla andra, känns ändå som aat det blir för lite tid där varje sommar.

Comparison are easily done,
Once you had a taste of prefecrtion.

Behind blue eyes


Jao, har just sovit 12-13 timmar, känner mig som ett ufo, men ska väl försöka vakna ordentligt. Tänkte kanske att det skulle bli nå bra ikväll, men som vanligt så, nae. Jajaaa. får väl se. Vaknat på fel sida? Nå sånt.

.

Why don't you slide


Har legat och snurra hela jävla natten och då menar jag verkligen hela. Men men, nu har sara och co lämnat mig själv. Dom återinfinner sig måndag eller söndag. Hur ska jag klara mig? Nånå, har just duscha och ska kila iväg till angelica baki halv över kvart.

jag tycker du kan komma hem
.


Nothing can touch me


Jahaja, sängen på en stund? Förövrigt är jag grymt sugen på ett party men, nae. Får se till helgen eller nå. Har inte gjort många knop idag, vilket inte är nån skillnad från andra dagar. Men imorgon har jag ett uppdrag så ska upp kring ett senast. Vilket är tidigt med tanke på att jag sovit till fyra varje dag i en vecka snart.

Du kan ju kryssa av mig på din kom ihåg lista eller nå, patetiskt. Näst intill skrattretande.

.


Got bruises on my heart and sometimes I get dark


Hm, jag är inte synsk.. så jag kan inte förutse vad som kommer hända? Och jag måste nog erkänna att jag inte är allsmäktig.. så jag kan inte bestämma vad som ska hända? Så hur ska jag göra då? Det känns som att jag måste veta för och ta mig nånstans alls. Jag försöker trycka mig framåt sakta men säkert, men är det så det ska gå till? Jag brukar väl inte bry mig eller rätta mig efter andra. Men det är nånting som gör att jag håller tillbaka men det är inte vad jag vill, jag känner mig så jävla instängd. Jag som vanligtvis bara brukar skrika vitt och brett, jag säger ingenting. Jag vet inte vad som är galet, men jag vet att jag måste hitta tillbaka till det som varit, det här är inte jag.

.


In your eyes I'd like to stay


Den här veckan har väl inte börjat som jag tänkt mig. Verkar som att jag har halsfluss? Ska väl kolla upp det nån gång snart. Har ju som haft det ett par gånger så vet ganska säkert när det är det. Imorgon ska jag putsa fönster hos farfar, lika bra och ha nått och göra annars blir jag galen. Så det kom lägligt efter som att det helt seriöst inget kvar och städa hos mig. Men det duger för och hålla tankarna i styr..

jag vet inte vem jag är ,
men jag vet att jag är din



You know you're saving grace

Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face

Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me to the ground again

Feels like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
The risk that I'm takin'
I'm never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Lord, I wonder If I'll ever change my ways


Jaha. Ät skit.

Did i tell you


She weare high heels, I wear sneakers


Jojo, farmen ikväll.

Seven days in june


Så självklart och ofrånkomligt att bara jag kan blunda.
Det som händer nu är det värsta med mig,
och jag kan inte gör nånting åt det.
Inte ens fast jag vill.
Jag och mina jävla principer.
Dom tar död på mig.
Dom river sönder allting till ingenting
Jag förstår aldrig att ingen pratar mitt språk.

.

I en värld av idioter står vi först i kö


Det spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp, var att synas att bli sedd
och jag glömmer bort att andas
Att synas utan att märkas, kan se enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu, via fjärrkontroll
Ingen ingen ingen ingen, hör
ingen ingen ingen ingen, hör


Guess this means you're sorry


Jahaapp, sitter här och glor i brist på annat.. Väntar på att håret ska torka eller nå, brukar vanligtvis använda hårtork men känns inte som att jag har bråttom nånstans. Är på lite halv dåligt humör, har ont i huvudet.

Om man vrider och vänder på nånting tusen gånger om
och inte får det till nånting vettig, så är det nog inte det.

.

So, waht. I'm better of every day

Hmm, var ett jävla bra tag sen jag rev ner nå här. Men kan bero på att jag suttit isolerad i skogen nästan en vecka, fick just det och låta som då dåligt? Men ärligt talat så hade jag nog inte kommit mig därifrån om inte alla andra farit där ifårn och ensam där var inte ens och fundera på. Blir förmodligen någon mer sväng dit så fort som möjligt, så jävla skönt. Idag är det iallafall fredag, känns inte som det alls. Har inte fått ett piss gjort idag, eller har assisterat min syster, sen har pappa varit hit med en tv och lite annat. Nu ska jag göra nå åt disken, rentvätten från förra veckan och golvet, vilket är det ända som är kvar, lämnade allt hyffsat städat innan jag for vilket var en skön överaskning när jag kom hem efter som att jag hade glömt det.

.

The fire kills you like a motherless child


Ahumm, har farit fram och tillbaka mellan stan och byn som ett jävla pengel tåg. Men nu blir jag iallafall i stan till på fredag och efter det drar vi allihopa upp till farfar och hoppas på bra väder så vi kan prova poolen där :) och så emil får prova sin lilla elefant pool. Grymt söt! Nåväl, har städat upp här hemma nu ikväll och nu ska jag gå och lägga mig, känns skönt att jag fått lite ordning på dygnet, om jag nu somnar inom en timme max. Imorgon tänkte jag gå ut och leka med emil här och sen ska vi tävtta och jag ska ha Dino.

Ikväll känns det iallafall jävligt mycke bättre, det vart en hel flipp, men det känndes som att jag behövde få ut allting. Det känns inte längre som att jag går sönder eller ska explodera.

Det finns ett enkelt svar. du är varm när jag är kall.

.

RSS 2.0