Darness, that's what i'm without you


Varför är jag vaken nu? Kom hem fyra somnade direkt och vakna tio, hejhej. Det är inte jag om man säger så. Luleå criusing ikväll :m Tänkte försöka hålla det städat, känns som att det hade varit ett plus i katen. Ska till Angelica om en stund och vi ska cykla och fixa nå braaa. eh, ska hitta nå kläder nå.

puss.

.

It's yours


Det är som att du försöker vinna nånting, du hade för länge sen.

.

Det kunde ha varit nån annan


I snacka skit om alla vi kunde klandra, för och inse att vi bara hade varandra..

.

I know you know, so whats the ponit


Det skulle nog inte gå och missförstå mig rätt om jag skrev vad jag tänker..
Det är bara så jävla typsikt allt det här. Snacka om att jag kan utveckla tunnelseende när det kommer till nått jag verkligen inte vill se och då menar jag bokstavligt talat verkligen inte se..

:m
.

I never thought we'd fall out of place


Hör och häpna: Jag har fått endel vettigt gjort idag. Fixat lite på skolan, börjar nästan kännas som att det finns ett slut på det här jävla året också. Varit hemma och hållt på lite med nå rest uppgifter. Varit till Jennie en sväng och kollade på nya Simpsons, jag tyckte som att det hade som tappat ginstan lite. Men med nya avsnitt var det lätt värt igen :) Sen gick jag hem före tio, har suttit hos Sara och plugga samhälls, har prov imorgon.. kan inte säga att jag har nån bra kännsla inför det men, har läst lite så det får väl bära eller brista.

It's not that I don't care about you
It's just that things got so out of place.

.

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i


 


Har hunnit med massa idag känns det som. När vi slutade kom Sara förbi skolan så jag och Hanna följde hon och pojkarna på stan. Träffade mamma också :) Sen följde vi även på BVC och lekte i väntrummet medans Sara besiktade Linus. Gick hem med ungarna och fixa nå mat osv. Sen kom Jonte, vart kvar hos Sara nå tag, gick ner hit och sen till Jennie. Var till Sara igen när jag kom hem och prata litegrann, samt borstade Curt vilket ledde till att jag vart hårig som fan så nu har jag duschat osv. Nu sitter jag och kladdar kortison och lite annat klegg. För er som inte hunnit med så har jag psoriasis efter många om och men och långa år. Känns lite som welcome to the family.. Men när dom nu kommit fram till det och jag fått rätt grejer för och kolla styr på det så är det inte så illa. Bara göra det bästa av det. Nu blir det och sova, har sovmorgon imorgon så känner mig inte allt för stressad..


vi gick långt här du och jag, kanske så långt vi kunde gå
kanske fanns ingen ärlig chans för oss, men jag ser det inte så
nu har jag frusit allt för länge, jag ska inte vara kall nåt mer
jag kan inte reglerna i spelet, men du får gärna komma hit
nu smakar jag försiktigt, skiljer varmt ifrån kallt
jag måste lära mig från grunden, jag måste omvärdera allt

.

Tied up to this feeling


Becaus of you
I forgot the smart ways to lie
Because of you
I'm running out of reasons to cry..

.

Open up the door Mr. Frankenstein


Ganska så värt igår, jag är nöjd :) kattungar, matlagning, öl, 50års fest osv.. Nu ska jag upp till min ohängda syster och prata skit om alla jag inte tycker om :) sen tvättstuga åde.

Det blir nog bra.

.
 

Tapetklister under mina skor

.. du är så mycke vackrare än vad du tror.

Tänkte heva mig i duschen för nån timme sen men fastnade här som vanligt. Men ska väl göra det inom en snar framtid. Sen ska jag iväg till Angelica och dricka lite öl. Sen får vi väl se vart det slutar :) 



The ice we skate is getting pretty thin
The water is getting warm, so you might as well swim
My world is on fire, how about yours.

Everything is ment to be broken


Det är så jävla på gränsen till allting nu, har lust och bara lägga mig ner och skrika.
Men jag vet inte ens varför.

286 dagar.
The answers flew with your soul, as your heart was buried forever.
And the tears that only you could see, is now falling when only you can hear.

.

Take my heart and make it strong

Speak a lanugage of like you know what it means..

Är i byn en sväng just nu.. Sitter vid lillebrors dator och muppar mig, han har städat och grejat men nu har han gett upp och somnat tror jag. Jag och evy har då varit och hämta valpen idag, snuttigt värre, det är ju inte precis svårt och bli kär, hon är galet söt. Funderar på och fixa nå mat eller nå så behöver jag inte tänka på det när jag kommer hem sen, för jag ska tillbaka till stan om nått tag. Sen får jag väl se vad som händer ikväll, verkar inte bli så livat.

Känns lite som att allt lagt sig där det ska vara.. allt är bättre än på länge så jag antar att det får vara såhär. Det är lika att vänja sig vid att människor kommer och går. Hädanefter så tänker jag göra precis som jag vill, för det är jävligt vrickat hur mycke jag lagt åt sidan på grund av andra. Det går inte i längden heller. Från och med nu är det fokus på dom som bevisat att dom tänker stanna och kan vara glad för min skull hur som helst. Det är det som räknas.

       

When the sun shine, we shine together.
.

Bound by the laws of the same routine

Nu är jag hemma igen, känns nästan som attt jag varit borta alls.

I know you'll ask me to hold on
And carry on like nothing is wrong
But there is no more time for lies
I see sunset in your eyes..


.


Har du gjort vad du ska


Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss
och vi glömde våra minnen












Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder













































Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar
och jag undrar vart du är

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Men ändå inte låta dom va
Jag har mina ord
Som du sa
Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Jag sluter mina ådror
om du sätter dig och väntar








Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört








.

Lyckan bär ditt namn

Allt som vi sa då, tänk att man kunde säga så..


Sitter här och funderar på vad fan jag gör vaken och lite annat. Idag har jag då städat, varit med Baby lite och packat lite mera. Åker ju som sagt till turkiet imorgon, blir nog jävligt chill. Även om det känns lite konstigt och vara helt borta eller hur fan man ska säga. Jävligt länge sen jag var det, men det kommer nog blir skönt. Hanna har lovat och komma ihåg allt jag missar som jag vill veta, hon är som söt hon :) Nu ska jag tralla vidare med winnerbäck och inom en snar framtid dö i sängen, blir nog en lång dag imorgon..


Nu har jag gått den vägen igen
Men det var inte samma sak,
Saknar någon vän
Jag önskar att det vore nån annan
Jag anar vem



.

Eh eh, theres nothing else I can say



Nå jag är i byn och har varit sen igår. Har haft lite "egen tid" med lillebror, haha. Tror nog inte att nån annan än min syster förstår det där, men jag var tvungen :) Ska äta om nått tag, sen ska pappa skjutsa ner mig så jag hinner till tvättstugan, ska nog packa det mesta i samband med tvättstugan nu ikväll, så jag har nå kläder och ha med mig alls på onsdag när vi åker. Övrigt känns väl allting okej, har mest bara nördat på hos min syster i veckan, men det funkar det med. Tror jag varit på skolan varje dag i princip varje lektion också, även om det inte precis kännts bra.

Hur kan du lova mig, det ingen annan lovat mig.

.

Inside I realize I'm the one confused


Things aren't the way they were before
You wouldn't even regocnize me anymore
Not that you knew me back then..


    

.

The rest is still unwritten



























  

I remember the first time I saw you


Det är lite fult när gamla saker poppar upp och påminner.
Det är lite lustigt när man tänker tillbaka. På hur det egentligen var.
Men nu bryr jag mig inte, men jag kan inte låta bli och fundera.

I hope you had the time of you're life..
GAAH.
.

Who are they anyway


Är det så det ska vara.. så får det vara.

Sitter hos min faster nu fast hon jobbar, är här och håller hunden och Louise sällskap, men hon sitter och ser nån film som jag inte kännde att jag skulle må dåligt av och missa. Funderar på och dra nå försök med nå skoljobb, fast nu har jag hunnit ganska mycke så känns inte lika nödvändigt.. Kanske efter vi gjort nå mat och ätit.

.

På ett sätt som bara någon kan


På nått vänster känns det alltid lättare när jag vet att det är bra och som vanligt, som alltid, som det ska vara. Men ändå lite obehagligt, det är enklare och hantera nånting som inte är bra. För det kan inte bli sämmre, eller hur? Hur som helst har det alltid funnits där, det kan jag inte längre blunda för.

Förstör inga minnen, du vill inte ha mig såhär.
.


Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång. Så mycket man kan göra och borde och vill och mitt i allt så ska man räcka till. Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort. Sen en tid tillbaka har jag varit tyst, och försökt att känna efter hur det känns. Ja, man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan. Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag, och försökt att vara nån till lags. Ja, man kämpar för en plats som passar både här och där, och snart har man glömt vem man är.

.

I see sunset in your eyes

All we do is linger, slipping trough my fingers.

Nååja, jag kom undan valborgs ganska lindrigt, vart jävligt lugnt för min del då. Men det tog jag snabbt igen på Lördagen då det var Criusing i piteå. Ibland har jag nog både jag och alla andra lust och skjuta mig även om ingen annan säger det, haha. Nåja, tur som fan att det finns folk som tar hand om mig när jag inte kan själv. Utan sällskapet i Lördags hade jag förmodligen varit i piteå. Jag hade då lämnat mig om jag var dom :) haha. Igår fulade jag bara på med min syster och ungarna efter jag tog mig hem.

Annars är det väl bara jämna plågor som vanligt. Försöker nöta på med skolan även om det går jävligt trög. Om det nu finns en enda seriös åder i min kropp så lyser den starkt med sin frånvaro och jag kan inte säga att jag gör mycket för och fiska fram den. Nio dagar kvar till turkiet, känns fläskigt jävla bra, lär vara skönare för mig och slippa boden än för boden och slippa mig :)

You can call me a slut,
you can call me a liar.
I got so many names now,
I can't even deny it.
You're looking like I do,
you know I can see you.
We dance to the same groove,
but I've got the right moves.

.

RSS 2.0