Rockin my life away


Fan vad jag har börjat vara duktig =)
Har klivit upp "tidigt" nu flera dagar i rad, fast jag inte behövt.
Igår hade vi mys dag på björknäs hela dagen först låg jag och ida där själv i tre timmar,
sen kom jimmy och mattias så då blev det bada och gorma.
Sen gick vi hem och packa grejer och for till Idas pappa,
sen åkte vi på alder och chilla med nå folk ett tag,
men det var mest bara mygg och helvete där.
När vi kom tillbaka somna vi nästan på en gång.

Nååå i helgen blir det luleå, jag och ida åker nån gång imorgon..
ska till hanna tror jag =) sen ska vi väl dra nått fix och dricka nån grogg,
sen blir det områtet och sen nånting liknande på lördag och hem på söndag, kanske.
Det har väl aldrig hänt att en helg gått förbi smärtfritt :)


I show you mine, If you show me your's first
Let's compare scars

People always leave



Allt känns så jävla twistat... Ibland känns det som att allting är så nära och ibland är det så lågnt bort så det inte är någon ide att ens tänka på det. Vet inte hur jag ska ta mig ur det här, jag har kommit i nått jävla mellanting och tar mig ingenstans.. Det känns inte bra eller det känns inte dåligt, det känns ingenting alls. Som att om jag skulle andas in helium skulle jag lyfta och sväva i väg. Jag förstår inte vars tomheten kommer ifrån?

Är hos mamma nu igen.. drog ett party i fredags var i svartsjön och yrade, kom hem tidigt, var barnvakt hela lördagen, Hanna kom och umgicks med mig och ungarna. Sen vart det piteå senare på lördagen, träffade lite kändisar på bussstation osv, var aldrig in på områtet, det är bara överskattat. Tappade bort telefonen också, får se när mitt nya kort kommer? Säkert senare i veckan. Just nu är jag i byn igen och jobbar, vettefan hur det blir med det här, det är äckligt mycke slit göra orkar inte leva på eftermiddagarna fast jag sover bra på nätterna när jag är så gudförbannat slut i skallen och i kroppen, sen är det ju inte så roligt och komma på jobbet och göra att man bara gör fel och att allt tar för lång tid, men det kanske inte är så jävla lätt och göra rätt när en jävla kukskalle inte kan förklara ordentligt. Oj, vad jag hade velat säga det där åt dig, fittjävel. Det skjuts för lite folk, det är fan inte ens värt pengarna på det där jävla stället. Blir jävla skev i skallen, jag vet att jag måste men det känns fan inte värt och ha så förbannat ont att man inte kan sova för att man gått runt där hela dagen och fått ta massa jävla skit för att idioten inte kan förklarar någonting överhuvudtaget. Jag lyckas allltid bara få skit jobb..

Jävla gittare.. hade varit så jävla skönt och peka finger åt alla för allt som sagts åt höger och vänster, men det ser ut som att det var jag som hade fel. Blir så jävla irriterad, kom inte dragandes med några bortförklaringar eller ursäkter igen, det kommer inte bita på mig en tredje gång, du har inget att hämta här. Du gick från toppen till botten fortare än någon annan någonsin gjort, klart det inte känns så jävla lätt men irritationen överväger besvikelsen den här gången...

People always leave!


The pain stays the same


Det är så jävla på gränsen till allt nu, jag vet ingenting.
Jag vill inte vara här, jag vill inte ens vara på den här jävla planeten.

Jag har ingen telefon heller. hey.


Thunder


Lyckat prarty igår faktiskt vilket för min del har varit ett tag sen sist, alltid lyckas jag med nått. Satt hos angelica först och sen bar det iväg ut till svartsjön där det var massa roligt folk, när vi var färdig där for jag angelica och hanna till angelica och satt en liten stund sen gick jag hem och somnade runt två. Imorse ringde min syster och väckte mig runt åtta och nu sitter jag uppe hos henne och passar ungarna, mest lugnt och skönt, liten sover och dom andra ser film. Tror nog inte det blir nått party idag iaf, orkar inte.. har inte sovit många timmar inatt. Det gick ju som sagt bra igår så det är ju lika bra och satsa på en lyckad helg utan svammel så jag satsar nog på och vara nykter idag.
 

Things will never be the same
Still I'm awfully glad I came
Resonating in the shape of things to come
Never waiting when I know there's only one



On the edge of breaking down


Jobbade första dagen idag.. kan inte säga att det var så ansträngande precis. 
Finns nog mer och göra när det blir bättre väder.
Hatar och vara här i byn länge, vill hem hem hem..
Det här är inte hemma längre, det har inte varit hemma på ett bra tag..
Det kryper under skinnet så fort jag varit här ett längre tag,
Jag orkar inte vara mig själv här, orkar inte med bråk..
Jag vill bort.

Jaa, undra hur länge det tar innan det börjar regna bitar igen.
Jag börjar vara trött på dom här perioderna.
Jag borde lärt mig och inte dras med och glöma bort hur det är egentligen är.
Innerst inne så vet jag att det bara är bra för stunden, 
och egentligen så vet jag att för dom flesta så är jag bara ett andra hands val. 
Men vissa gånger kan jag inte hjälpa att jag blir lite för bekväm
och vänjer mig vid det som inte är på riktigt
även fast jag vet hur äckligt tugnt det är när det rycks bort igen. 
Känns inte som att det är frågan om det rasar 
utan en fråga om när det rasar.
Undra vem som ska få plocka bitar nästa gång det brister...


Changes..



Break the ice


We only got 4 minutes to save the world..


Känns som att jag ska spruta i bitar när jag inte vad jag ska göra av all irritation och frustration som kommer och kryper när saker aldrig går min väg fullt ut. Så fort det börjar kännas bra så spårar allt och dom gånger allting fungerar ganska bra så orkar man ingenting för att all energi går åt till att orka hålla ihop alla bitar. Alla kännslor och intryck samlar ihop sig och blir en stor ballong som bara fylls på dagligen och tillslut tappar man taget och den flyger iväg så alla kännslor fladdrar ut och försvinner ingenstans..

Ibland orkar jag bara inte tänka på vad jag säger åt höger och vänster och visst händer det att jag får sota för det men det känns som att det ändå är bättre det än att gå omkring och ständigt ligga på gränsen till att explodera. Ibland känns det så jävla meningslöst att ens kliva upp på morgon för jag vet att ingenting kommer ha gått framåt eller förändrats när jag går och lägger mig. Visst så finns det väl stunder som är bättre än andra och några stunder är riktigt riktigt bra, men finns det inget mer ? Jag vill vara fullständig, jag vill en jävla dag känna mig fullständig. Jag vill ha nånting som gör att varje leende kommer så lågnt innifrån som man bara går..

Är så less på och se hur folk slitits mellan varandra och alla är bara just nöjda för stunden. Minsta lilla fel sagt ord eller ogenomtänkt ögonkast kan orsaka total kaos.. Ibland känner jag mig bara så jävla meningslös och hjälplös, det börjar vara väl bevisat att dom man stått riktigt nära och tyckt om alldelens för mycke, inte har minsta lilla problem med att dra vidare helt utan en tanke tillbaka på det som varit.. Allting är en fet jävla sörja där alla vänner och ovänner är indragna, alla och våra problem växer ihop och det finns knappt kvar någor personligt eller något hemligt, det finns inga vettiga svar på någons frågor, allt är bara omvända frågor... Är det såhär det ska vara?



The things I've said to you and no one else
That's how much you mean to me


Never give in and never give up


Jajaja.. Vart ett litet lagomt party igår, med Angelica och Jennifer, Angelica fyllde år :) Vi fördrev tiden bra hade ganska roligt, det kom lite annat folk också nån sväng. Idag har jag bara legat och trögat i soffan hela dagen, klev just upp därifrån och har klätt på mig och grejat, väntar på att Ida ska komma hem till boden så ska vi gå och äta först, sen blir det säkert nå bus. Imorgon får jag nog igång internet på min nya dator, eller det går och får igång virus programmet rättare sagt, tänkte inte förstöra den som jag halft gjort med den här : )

Cause we couldn't seem to find a way, for love to stay
If you had another night to give, I would have another nigth to live
But you're never gonna se me cry the last goodbye.

Det finns ett enkelt svar, du är varm när jag är kall.

It hurts with every heartbeat


Att regndroppar faller som tårarna gör, det rår inte stjärnorna för...

Tog mig upp lite tidigare idag och har endå sovit kring åtta timmar, känns lite som att det finns hopp om och vända dygnet åt rätt håll iaf. Är fortfarande i hos mamma, kanske åker ner till sen idag om jag tar mig vill säga. Annars så får det vara till senare, känns inte så viktigt, finns inte mycket värt och göra i stan och hemma ser det ut som kom och hjläp. Måste hitta ngn form av ork, motivation eller liknande för och komma hem och se förödelsen. Fast och andra sidan så är det ju skönt och kunna låsa in sig och vara ifred vilket inte är möjligt här.. 

Gah, jag vill verkligen kunna säga att människor förändras men jag tror fan inte det. Hur mycke man än försöker så har man endå samma hjärta och hjärna som man hade innan. Jag kanske förstörde allt med och säga så, men helt seriöst så är det ju uppenbart att verken du eller jag kan förändras och det är ju bara det närmaste beviset. Människor förändras inte, man väljer olika saker från dag till dag och ibland bara från en stund till en annan. Bara för att man tycker bättre om svart än vitt så känner man kanske ibland för vitt. That's life.. 




Försöker bara tänka på
att allting löser sig
Men blir galen ibland då och då
när det känns som jag behöver dig
Men det är mitt eget fel
jag kunnde stannat och chansat
Även om det känndes som att
jag knappt kunde anadas



Another turning ponit...

... a fork stuck in the road.

Börjar gå lite tugnt ibland, känns mest som att jag tycker olika saker från dag till dag. River runt i saker som jag trodde att jag hade lämnat bakom mig. Kanske borde lärt mig att allting som inte fått ett fullständigt avslut kan inte glömmas bort, det kan förträngas för stunden, men inte glömmas. Sen när man minst anar det så kommer det och poppar upp utan förvarning.

Jag kan känna ibland att någon tagit en halva av det som förut var jag.


I'm gonna give you every little thing I got


Blä... ida sover som en gris, men jag kan inte sova! Kan ju mycke möjligt vara för att jag har grisat och sovit till fem idag och sen på det hela drog jag en powernap hos robin när vi var där och såg nån kass film. Nåväl, vart en sjuhelvetes karatehelg iallfall, hoja.. Funderar starkt på och ta det lugnt nått tag, men det kommer garanterat inte bli av. Ska hem till mamma imorgon och dra med mig nå tvätt och greja på där i nån dag, kanske far till lillebror och faster evy och myser i skogen. Sen har jag ingen aning om vad som händer senare i veckan.. beror väl lite på om det ska fortsätta vara halv taskigt väder. Vill att det ska vara varmt!


I wanna be the smile, you put on your face
I wanna be your hands, when you say your grace
I wanna be whatever, is your favorite place
I just wanna be close


Vad ska det bli av det här ?



I be the reason for you pain


Lätt hänt att det vart ett party igår : ) Dum drickadnde på hög nivå helt i onödan igentligen, men man får faktiskt göra så ibland. Nåja, blir nog lite mer party ikväll och imorgon. Lire roligt och se vilka lirare som tänkt dyka upp på farmen imorgon, kan hända att det inte blir lindigt med svammel, det är väl bara och hoppas på att alla vaknat på rätt sida och är på bra humör, blir bara less på allt gorm. Jag tänker då ha kul.


I understand that theres a problem
And i'm not to blind to look
All the pain you kept inside you
Even though you migth not show

Du vet vars jag bor och jag har en teleofon.


Friendship is strange

I don't hate you, 
I remember the first time every I saw you,
Brand blue eyes and tangle mess of hair
It was hard letting everything go
And it was hard seeing you agin 
And It's still really hard.



Nog vet jag att jag inte kan släppa det, annars hade jag väl inte brytt mig. Jag hade nog inte ödslat tid på och fråga hur det är om jag inte brytt mig. Det är nog bara du som tror att jag bryr mig av fel anledningar, se dig omkring en sväng så lär du märka att jag är en av dom få som bryr mig av rätt anledningar, men du kan ju fortsätta lura dig själv. Mig lurar du inte längre. Jag vet att jag är bättre än du tror. Men hur noga var det med det ? Du bryr dig nog mer än du fattar, men det är inte lätt och vara dum i huvet. Synd bara, du är en av dom få som kommit riktigt nära. Jag klarar mig alltid, vi hörs..

I know that you be my friend at the end.


I hope you had the time of your life


Life is, life is, life is good : ) Länge sen jag haft så här roligt, allting känns skönt, känns som att saker börjar klara upp sig på olika håll. Visst, finns det fortfarande saker kvar värt och tänka över, men jag har nog insett att det inte är värt och ha bråttom. Det är lika bra att bara vänta och se vad som händer. Jag tror nog jag har lite skevt tankesätt ibland, jag går runt och sliter mig i håret för att det inte händer nånting seriöst men sen så fort det gör det så slutar det endå med att jag lalar iväg och inte bryr mig. Känns som att jag säger åt alla andra att dom bodre ta det lugnt för att vi är ung och borde ha roligt utan och gå och hänga upp sig på små saker fast jag är lika jävla bra och göra det själv. Men som från ingenstans känns det som att jag har börjat om på nytt..

Jag vet att jag har sagt tusen gånger att jag hade gjort vad som helst för leva om den där dagen, men nu känns det lika bra att det bara blev som det blev. För det hade nog varit trehundra gånger värre och glömma om det varit mer än vad det var. Det var bara inte meningen. Det var nog aldrig meningen.

Another turning point a fork stuck in the road
Times grab you by the wriste, direct you where to go
So make the best of this test and don't ask why
Det är nog bara du som kan förstå


Love is not a victory march


Power meet i helgen.. var faktiskt jävligt roligt trotts allt, jag och ida som inte skulle fara ändrade oss, drog ett snabb pack på  fem minuter och for. Massa öl, människor, bilar, regn och sol : ) vart lyckat även om det vart ett och annat svammel men det är ju bara som alltid. Vart inte mycke sova där nere, så försökte ta igen det inatt, sov från två igår natt till fem på eftermiddagen idag. Skönt och väl behövligt. Sen har jag varit ute med martina osv, var jävligt skönt väder ikväll och imorgon blir det alder om det inte blir skit väder..
 
Det var då skönt om inte annat och komma bort en sväng, nog för att det känns som att man aldrig varit borta nu. Just nu har jag ingen plan alls, blir väl bara och tralla på och vänta på att nått händer, innerst inne så vet jag som vanligt vad jag vill men är alldelens för trög för och erkänna det, och för dum för och göra nånting åt det så förmodligen så blir det ingenting av nånting. Det regnar chanser och jag lyfter inte ett finger när dom chrashar i marken och försvinner. Jag kan inte förstå det heller, för som det känns just nu skulle jag göra allt om jag bara fick försöka.


But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew you.
And it's not a cry that you hear at night
it's not somebody who's seen the light



I remember


Att det aldrig ska gå och sova.. Jag och Ida gick och la oss runt fem, jag var svin trött men låg endå och snurrade till sex-halv sju. Fattar inte vars alla hjärn spöken kommer ifrån, brukar kunna filosofera bort allt och tänka på nått annat när jag ska sova, men inte igår. Sen ringde angelica kring halv ett nu idag, och efter det så gick det inte och somna om. Nåja, har iaf snabb plockat undan här hemma så det ser lite vettigare ut. Om nån timme kommer Dino och ska vara med mig till ikväll, så vi ska nog mysa och se tv, skönt och inte vara "tvungen" ut och flänga som vanligt. 

Han hade slutat jag svär han hade lovat mig. Du är bättre än det här och det vet jag. Kommer ihåg dig för ett par år sen, till och med för ett halvår sen bara.. Ingen fattar hur fort det kan gå, inte jag iallfall. Ha det bra, vi ses. 

Jag ser allt svart på vitt alltid missnöjd med nått, grubblar över saker som jag nog aldrig förstått. Kanske tappat mig helt, spelat för många spel, målat in mig i ett hörn, fått en törn. Det är då jag hatar mig själv och kommer på det. För jag har ingen jävla aning om vad fan jag håller på med. Det är så logiskt alla fattar utom du.

The pain stays the same



Det är inte tiden som läker sår det är vad man gör under tiden.
Man kan inte gå och vänta på att allting löser sig, man måste börja någonstans.
Man föds inte till den man är, man formas av andra och man formar sig själv.
Men om man inte vet säkert att man kommer nå dit man vill,
är det då värt den tiden det tar att kanske ta sig dit
Undra hur länge man bara kan sopa problemen under någon slags inre matta i hjärnan
och sen kliva upp på morgonen och låtsas att man är nöjd med det man har?
Självklart är det enklast att inte göra någonting alls,
för hur jävligt det än är så finns det en trygghet i och stanna kvar utan och gå vidare.
Eller så nöjer man sig med halvbra saker för att kraften och motivationen till förändring saknas. 
Hur många gånger hör man inte, det finns så många som har det så mycek värre ?
Jahaaaa, men inte fan gör det mindre ont för det? 
Man kan inte styra över vad man känner,
bara över vad man gör, eller rättare sagt vad man gör åt det. 


It only hurts when I'm breathning
My dreams only die when I'm dreaming
So I hold my breath, to forget.


RSS 2.0