Most of the time I don't mind

Jag tänkte skriva nå men nu vet jag inte vad.


22:18

Hmmh, vart och bada senare än vad jag tänkt imorgon så har inte preics nån panik och gå och sova än, även om jag säkert skulle kunna somna, fick fan kämpa för och hålla mig vaken på bussen på väg hem. För övrigt håller jag på och frysa ihjäl, inga fönster öppna och elementen är på fullt så finns inte mycke mer och göra, typ dra täcket över skallen och vänta på att det ska bli varmt och förhoppningsvis somna då, jag har ingen anledning och vara vaken precis. Är fan inte så sugen på och bada imorgon har ganska mycke eksem så det lär inte bli så skönt, men barrra hem och duscha och hälla olja så känns det säkert bättre.

jag väntar på det där som gör det till allt


13:39

Nu har jag gjort en av etik uppgifterna, den nya som jag inte gjort en gång redan, den var inte så svår. Inte för att nånting är det egentligen, det svåra är att sätta sig ner och göra det. Tänkte att jag aldrig skulle komma mig från dator, det gjorde jag inte heller. Men jag tänkte till och kom på att, vad fan.. Jag kan ju likagärna göra det på datorn och skicka in dom. Extra poäng till mig. Allt går mycke fortare med lite tidsfördriv på sidan om, iallafall för mig. Kom och tänka på en annan sak också, jag klev upp vi nio idag även om jag nu vaknade sju och det fula är att jag är på mycke bättre humör och får mycke mer gjort om jag kliver upp på morgon, det känns bättre på nå vänster, jag hatar egentligen och sova bort hela dagarna även om jag är bra på och göra det. Jag vet inte omdet beror på att jag blir tjurigare och får mer gjort om jag är trött och sliten och det har jag fan ingen bra förklaring till men så är det. Meen, nu ska jag se om jag hittar nå värt och äta, märkte just att jag håller på och svälta ihjäl.


10.26

Hm, vaknade tidigt idag fast att jag inte somnade fören tre-fyra inatt. Ganska skönt ändå, kanske jag kommer mig i säng ikväll och är på bra humör imorgon då vi ska och bada, Jag Lillebror Carro och massa barn. Lite roligt och göra nånting annorlunda för en gångskull. Hoppas bara det går bra. Funderar på och sätta mig och göra bort nå uppgifter i Etik kursen. En ny uppgift och en som jag gjort men som försvann efter jag lämnade den i lärarens post-fack, ganska störande men kan väl inte göra så mycke åt det. Ska bara dricka kaffe färdigt och kolla runt lite.

Tidsfördriv

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

 1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Haha nähe :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kunde inte du vetat

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
sover du? :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Vadå? :s

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Lät bättre :)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Tufft :)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Lugna lill hjärtat nuu


Skickade:
 

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Jag vet inte :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Har du roligt?

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Konstigt unge :P

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag sa att jag inte orka och han börja nästan gråta

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Okej, gör det :)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
nä, men blir nog bra om hundra år

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Finns det minkar här? alltså typ i skogen


02:16


477 dagar idag.

Jag vart förvirrad.
Det är jag fortfarande.
Det känns fortfarande overkligt.
På nått sätt orättvist.
Jag kanske måste sluta älta.
Fundera, det kan ändå inte göra det bättre.

Kanske var jag stark men farför dig var jag svag,
jag lever nu och här för det var du som gav mig skäl,
jag hoppas att du fattar hur det skär att inte ha dig här.


Aquarius


Från nån random jävla sida, tänkte inte ens på vilken.

Vattuman:

goda vänner;
skorpioner, vattuman, tvillingar och våg.
dåliga förutsättnigar; lejon, oxen, fiskarna och vädur
färg; blå, grön, turkus
element; luft

tänkande;
Du vill gärna gå din egen väg och bygger vägen på både stort och smått. Du funderar mycke på framtiden och för dig är sånt som "leva i nuet" och "fånga dagen" bara mest brist på logistik och perspektiv, för dig handlar det inte om att ta dagen som den kommer utan att ta varje minut som den kommer.

goda egenskaper;
Du är lugn, envis och logisk. Du ger ett seriöst och samtidigt ett förvirrat intryck och ligger ofta steget före i tänkandet. Du svärar sällan iväg i kännslomässiga eller impulsiva ideer utan att från början tänkt igenom det på något plan. För dig kommer realsim och det logiska tänkandet i första hand.

dåiga egenskaper;
Du kan ofta verka för självständig och vill följa din egen väg även om vägarna kan bli för många och ostadiga. Du kan verka trotsig och ha svårt och ta råd från andra. Du har svårt att släppa andra in på livet och när du väl gör det ångrar du dig ofta, du vill helst inte att någon ska veta hur du känner för rädslan av att det kan användas mot dig, du tenderar att omedvetet skärma av din omgivning.

kärlek;
Vad gäller kärlek har du inga romantiska drömma och bygger sällan upp förhoppningar. Du tar det som det kommer och har lätt för att känna dig instängd och vill helst i slutändan vara oberoende. Du anser att människor ska leva som två fria och inte som en. Du visar sällan kännslor offentligt och mer än en gång har du ångrat att du inte provat dina vingar.

21:08


Jag skulle kunna skriva en lista på allt det jag hatar. Men för det första: Jag skulle vara död innan jag var klar. Och för det andra: alla jag känner skulle dö så ingen skulle läsa det. Vars jag vill komma med det var att det skulle bli jävligt lång.

Jag skulle kunna förklara vad du måste förstå, men det hade förstört allt.


When we come alive

Det första någon sa till mig imorse var, VI MÅSTE STÄDA. Nu till det konstiga med det, det var lillebror som sa det? Jag tänkte först att nu har han börjat knarka. Sen såg jag lappen på köksbordet. Om ni städar undan här så bjuder jag på pizza / mamma. Alltså, allting har en naturlig förklaring. Så lillebror och carro städade förfullt, jag har gjort litegrann men det dög. Nu ska jag gå och räkna matte. Puss


I never ment to brag..

I waited eight long months
She finally set him free
I told him I couldn't lie
He was the only one for me
Two weeks and we caught on fire
She got it out for me
But I wore the biggest smile
Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now.



You belong to me

Skit skola, skit praktik, skit lov, skit allting. Det känns som att ingenting nånsin kommer sluta bra. Jag orkar inte försöka med nå mer snart, allting är ändå skit. Har lust och lägga mig ner och sova tills jag är trehundra år. Ingenting kommer ändå fungera bra, eller sluta bra. Egentligen har jag ingen lust och skriva nå alls här, har inte positivt och komma med och allt negativt finns det allt för många som gottar sig i. Men jag bryr mig inte längre, det får vara hur fan det vill. Det är inte så att jag är svartsjuk eller avudsjuk på nån heller, hur jävligt det än är. Det finns åtminstånde en sak som är värd och ens försöka stå på benen för och det är allt som räknas.


And I be so alone without you,
and maybe you be lonesome too


11.16

Hejhej hallå, höstlov nu. Jävligt skönt, om inte annat så behövdes det. Vaknade redan vid nio idag, vilket måste betyda att jag börjar ha sovit igen allt jag missat och det gör ju som ingenting. Lillebror och Carro har sovit här inatt, nu är dom på dollar med Sara som ska fixa jul gardiner åt mig. Vet inte om det var nödvändigt men det är ju som snart jul och jag är spy less på gardinerna jag har, så det kan ju vara trevligt. Meeen, nu ska jag försöka heva mig upp och plocka ihop lite saker, ska till byn senare.

20:19

Hm, sitter och ser körslaget vilket bevisar att det fan inte finns nå av värde på tv. För det måste vara det sämsta programmet som finns, körar/körer(?) kan man väl bara stänga in en kyrka nånstans. Eller så är det bara jag som inte förstår mig på massa bönders jävla 15 minutes in fame. Näfan, kör sång är för dumskallar som råka kunna sjunga men är för feta för cheerleading eller nå, undra om dom stoppat in en galge i käften på dom? Det kan omöjligt vara så jävla roligt. Och vem fan är stefan dansband? Jag får ont i skallen av carro af konstig uggla, och roger gandhi pontare, snälla nån, skjut mig. Stäng av min tv.


Bombombom

Fan vad irriterande att jag inte tänker efter när jag sover, nog fan var jag ju tvungen och ligga på armen så det står, BABY i halva ansiktet på mig. Men, det var väl kanske inte hela världen. Trodde jag skulle vara död död idag, med tanke på min och Elinas lilla promenad, och med lilla menar jag svin lång, även om det var lite små kallt och med små kallt menar jag jävligt kallt, så var det värt det när det vart varmt. Låg och pratade på ett tag hos Elina sen kom Jonte och Ante och hämta mig, så då vart det hem och sova. Idag funderar jag på och göra ingenting, och med det så menar jag inget annat. Är fortfarande inte frisk, hostar som ett sär, typ torrhosta? eller vad fan man ska kalla det för, har inge slajm eller nå och hosta upp, hostar bara för hostandets skull eller nå, och slutar fan aldrig heller när det väl sätter igång. Så nu vet alla det. Förövrigt är jag på konstigt humör idag. Nåja, nu ska jag se det ljuva havslivet och eventuellt dsucha, måste väl göra det hur som helst idag. 
 


00.55

När klockan är 00:00 och senare och jag tänker något av följande:
- Jag kanske skulle klippa mig lite.
- Tänk om jag skulle möblera om.
- Man kanske skulle ta och städa garderoben.
- Alltså, jag kanske borde skriva en bok.
- Undra om jag behöver sätta om blommorna.
- Tänk om jag skulle flytta alla tavlor och grejer på väggarna.


Då är jag alldelens för övertrött och bör gå och lägga mig innan jag drar igång nått helvetes projekt som jag for sota för i minst en hel dag senare, eftersom att ingenting går som det ska när jag är övertrött och det slutar med att jag är galen och går och lägger mig i ren ilska och tänker på morgon när jag vaknar: varför i helvete?

Var jag ville komma fram till var, godnatt.

I shine so bright when you're around <3

If only I could be sun


When two hearts come,
close enough to touch
Fear may tell us,
not to give too much
But I’d rather knock down doors
and break through walls
for you
I’d rather fly the highest sky
and fall for you
Than lose you ‘cause
I didn’t take the chance

In the night I lie
and watch you sleep
Will I know how to hold
a love so true and deep
Will the time we have together be
More than seconds in eternity

There’s nowhere I would rather be
than here with you
There’s nowhere I would rather
lay my head
If love is a journey
this one thing is true
If your heart will
lead me I’ll be led

And oh if I could be the sun
I would always be the one
Bringing you love’s
precious light of day
And yes,
if I could be the sun
You’d know when
every day is done
I’d bring to you
the moon to light your way
In love’s sky your
world would turn
In your eyes
my love would burn
This is a blessing from above






08:48

Hm, har sovit sen halv 7 igår kväll, är väl inte riktigt bra det heller. Sitter och väntar på pappa nu, ska hem snart.


Can't waste time so give it a moment

Jag hatar det här. Jag kan inte tänka på nå annat. Går runt som i limbo och väntar på det där som måste hända. Någonting som gör det fullständigt. Ibland är det som att jag väntar förgäves, men innerst inne så vet jag att det är värt det i slutändan. Jag vet som inte vad det är egentligen heller, så för första gången i hela mitt liv kan jag inte styra över vad som måste hända.


Crash boom bang


i've learned that nothing really lasts forever
i sleep with the scars i wear that won't heal
they won't heal
my mama told me not to mess with sorrow
but i always did and lord i still do


Heart by heart


- Ni är det bästa jag har
 

- Emil och Linus


- Jonte


- Linus och Carro.


Godnatt.

Don't wanna spend another day without you


Jag har typ svininfluensa, lunginflamation & halsfluss, sen är jag lite förkyld också. Men måste ta mig iväg på skolan imorgon så nu blir det snart godnatt, är helt död. For till byn imorse och nördade på där hela dagen. Åkte till stan med pappa och lillebror, skitungen var och köpte en skoter i luleå. Jag och Carro stannade hos Sara och umgicks med Linus, alla andra var borta och Emil sov så det var lugnt och skönt. Alltså fyfan, till veckan måste jag göra nå åt mina naglar, dom är ojämna och jävliga som aldrig förr, har målat över mitt äckliga rosa nagellack med svart. Vet inte hur mycke vackrare det blev, men känns som att det fan inte spelar nån roll, uuh


Slipping through my fingers

Idag hatar jag telefonen jag har, datorn jag har, internet jag har, dvdn jag har. Sen var det nog inget mer. Inget sånt där brutalt som jag vill lägga mig ner och skrika över, men klart det finns x antal irritationsobjekt, flera tusen faktiskt. Hundra tals tusen saker, ibland stör jag mig på allt, det stör jag mig också på. Det är också irriterande. Men vad gör man, kanske jag skulle ta och försöka sova, eller sett ett till gossip girl det är ju som ganska så jävla bra. Imorgon blir det nog och fara till byn, tar jag mig upp ska jag gå på skolan och göra bort ett prov, men vem vet, brukar som ta det kommer och se hur det känns när jag vaknar. Blir inte bättre av och motarbeta om dagarna det inte går och kliva upp, men helt seriöst så känns det som att det finns ett slut på allting, halva oktober kvar. Praktik hela novmber, ett par veckor i december jullov och sen är det bara en termin kvar, just nu skiter jag i hur det går, bara det tar slut..


00:52


Det känns som att jag sitter fast nånstans där ingenting händer men allting förändras.


Eller så är det alla utom jag som förändras? Ibland känns det lite som att jag stänger av allting, allt för ofta nu för tiden, jag kan helt seriöst säga att det bara finns en ända människa som kan få mig och vara riktigt glad, som gör att jag kan släppa allting litegrann utan och ens förstå att jag gör det. Men det är ändå som att det saknas för många bitar runt omkring för att det nångång ska kännas hundra procent okej. Nånstans i min egen värld så missade jag att andra också har ett liv. Det är ganska frustrerande att se på alla som utvecklas och förändras, medans jag bara står fast på samma ställe utan och komma nånstans. Men alla ord som finns är ut nött. Allting är ut nött, jag vet inte om det bara är jag som tycker att det inte finns så mycke som är speciellt kvar. Allt är sagt, allt är gjort, på alla nivåer. Jag börjar tro att det inte finns nånting sånt där stort, nånting fulländat,
när man mitt i allt känner att här kan jag dö.


Seas would rise when I gave the word

Jahapp, vart inte att jag åkte till luleå idag med skolan. Klev upp kring elva och gick och åt på skolan med Ida. Sen gick vi och hämtade Emil på dagis och jag gick hem. Hittade en old friend efter vägen, tror aldrig jag sagt så mycke på sån kort tid, alltid trevligt. Sen har jag suttit och kollat på telefoner hos Sara, klurigt värre det där. Tycker inte alls det är roligt, samma som med skor, det gammla känns bäst, även om det är helt crash.

Never an honest word, but that was when I ruled the world. 

Better off

Det är lite roligt hur allt förändrats, för inte alls så länge sen skulle jag dött av och bara sitta hemma men nu är det helt köpbart. Känns som att man inte missar nånting och det händer inte heller nånting nytt så. Eller om det är för att jag är kosmologiskt trött hela tiden. Men som vanligt kan jag ändå aldrig sova, eller oftast inte men det är okej, jag får oftast mer gjort när jag är trött, sliten och jävligt. Kanske lite lustigt men whatever. Imorgon ska vi på nå helvetes skit med skolan, jag hatar konstiga saker, studie besök och skit. Visst kan det vara kul ibland, men femton gånger om dagen, nej tack. Jag går hellre och sitter på skolan och glor, fast det är väl bara för att jag hatar när jag inte vet hur nånting ska vara eller bli. Förövrigt så lever min telefon ett eget liv nu förtiden, så den funkar inte all the time. Bara när min syster känner för och ha ett fulladdat batteri när jag har slut batteri och då sen ge mig sitt fullladdade också. Summa: Det går inte och ladda min! 

So what
I'm better off everyday
When I'm standing in the pouring rain
I don't mind
I think of you
and everything is fine.


17:55

Är i byn just nu, men ska hem om ett tag. Elina kom med nå dunder planer för ikväll, involverar även en Camilla och en Emil :) Blir nog bra!

det
finns
ett
enkelt
svar,
du
är
varm
när
jag
är
kall.

When therse no one left to blame

Nu är det snart svin städat här igen, känns bra.. Det är bara den lilla disken och diskbänken som jag överväger om jag ska göra eller låta vara till imorgon. Är lite sugen på och möblera om, även om det bara är för att jag vill ha tvn närmare sängen. Meeen, då måste jag ha en till skarvsladd för att det ska bli bra och det har jag inte :s

Nåja, igår vart det och dricka en liten skvätt, men ytterst liten. Elina, mia, camilla och emil kom hit så vi satt och surra och drack, mycke mer blev det inte jag var svin trött så orkade inte fara nånstans när det väl kom till kritan. Men jag hade trevligt iallafall, även om det kanske vart lite segt på sluten, men sånt händer.

Låg och våld höll mig vaken tills J kom. Men då var jag i stort sett i koma, men sen vände det och jag vart lite halv pigg så gormade på ett tag och sen vart det sova, vi sov till nästan två vilket var jävligt skönt, hade velat sova längre men så kan man inte riktigt hålla på kanske, man måste ju få nånting gjort ibland också. Nu ska jag skura hallen och badrummet, sen se om min syster vill prata skit ett tag innan det blir dusch och förhoppningsvis sova.

If we could take the time, to lay it on the line
I could rest my head , just knowin that you are mine,
all mine



15:49

Du är bäst.

What about now


Har faktiskt fått lite skit undan städat idag, men inte mycke mer. Tänkte sova hela dagen och sen agera apatisk men innan jag hann märka det så var jag på väg till konsum med Sara, man kan väl säga att hon lärt sig utnyttja min sinnesnärvaro när hon märker att jag sover. Orkade då inte gå och lägga mig efter det, tänkte att det är lika att jag är trött sen så jag kan sova för jag tror inte det blir så mycke action ikväll, ska gå ut med soporna, heva mig i duschen men mycke mer har jag inte planerat.

Om jag förklarar det du måste förstå själv, så spricker liksom hela poängen..


Too late for fate to find me


Om det är nånting jag verkligen hatar, som jag verkligen vill spy på så är det fan när någon säger en sak och gör tvärs imot. Vad jag menar är.. säg inte åt mig att du inte tycker om banan och sen gå och ät banan. Det där var ju som bara en metafor.

Men, sluta säg saker som du tror att jag vill höra, tro inte att jag inte vet nånting bara för att jag inte är mitt i smeten längre. Själva grejen rör mig inte i ryggen, men om det är så lätt och bara säga vad jag vill höra en gång, vad säger att det inte är enkelt och göra det två gånger? eller tre gånger? eller fler?

Jag vet allvarligt inte vad jag ska tro längre. Allt har blivit så jävla ytligt på nå sätt, det finns som inget konkret längre. Allt är utsuddat i en stor klump med svaga konturer och jag börjar mer och mer dra alla över samma kant. Jag hatar det, men det är bara så det funkar i min skalle. Så fort jag blir osäker på nånting så blir jag osäker på allting. 

Börjar vara ganska slitsamt med allting överhuvudtaget, när ska allt lugna ner sig? Så fort jag kommer fram till nånting som jag håller fast vid, så fort jag kommer nånstans där jag kan tänka mig och stanna så kommer nånting ivägen, som att det inte är meningen att det ska kännas bra. Sen målar jag fan på väggen och testar alla gränser tills jag tappat bort allt och är tillbaka på ruta ett.

I let you know
When it comes
When it comes
I let you know
But don't stay up for me
Don't wait up for me
If I'm not home


22:12

Hm, känns som att jag inte gör nånting längre. Eller det gör jag väl, men nästan aldrig. Ikväll har jag nästan en anledning, har helvetes jävla ont i skallen. Ska strax gå upp till Sara och se om hon har nå som kan fixa min jävla skalle, känner för och städa men med den här huvudvärken? Nejtack.

Love is like a sharp knife, in worng hand it could kill

RSS 2.0