Aquarius


Från nån random jävla sida, tänkte inte ens på vilken.

Vattuman:

goda vänner;
skorpioner, vattuman, tvillingar och våg.
dåliga förutsättnigar; lejon, oxen, fiskarna och vädur
färg; blå, grön, turkus
element; luft

tänkande;
Du vill gärna gå din egen väg och bygger vägen på både stort och smått. Du funderar mycke på framtiden och för dig är sånt som "leva i nuet" och "fånga dagen" bara mest brist på logistik och perspektiv, för dig handlar det inte om att ta dagen som den kommer utan att ta varje minut som den kommer.

goda egenskaper;
Du är lugn, envis och logisk. Du ger ett seriöst och samtidigt ett förvirrat intryck och ligger ofta steget före i tänkandet. Du svärar sällan iväg i kännslomässiga eller impulsiva ideer utan att från början tänkt igenom det på något plan. För dig kommer realsim och det logiska tänkandet i första hand.

dåiga egenskaper;
Du kan ofta verka för självständig och vill följa din egen väg även om vägarna kan bli för många och ostadiga. Du kan verka trotsig och ha svårt och ta råd från andra. Du har svårt att släppa andra in på livet och när du väl gör det ångrar du dig ofta, du vill helst inte att någon ska veta hur du känner för rädslan av att det kan användas mot dig, du tenderar att omedvetet skärma av din omgivning.

kärlek;
Vad gäller kärlek har du inga romantiska drömma och bygger sällan upp förhoppningar. Du tar det som det kommer och har lätt för att känna dig instängd och vill helst i slutändan vara oberoende. Du anser att människor ska leva som två fria och inte som en. Du visar sällan kännslor offentligt och mer än en gång har du ångrat att du inte provat dina vingar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0