22:50

Nu är det alldelens strax godnatt. Är cp jävla trött i tid för en gångs skull. Imorgon är jag ledig, skönt som fan kan jag ta och informera om. Ska försöka kilva upp ganska tidigt, känns som bättre då. Ska försöka släpa med min syster ner på Blixten och se om jag kan göra mig av med mitt presentkort. Har försökt tre gånger men det har inte blivit av och i December går det ut.. Så hade varit bra om jag hittade nått. Annars har jag ingenting och säga, eller jo egentligen har jag tusens saker men det får vara.

I be your best kept secret
And your biggest misstake.


This is the last straw

Allt för och rädda sig själv. Eller? Men ska inte säga nå, orkar definitivt inte diskutera det där en gång till, börjar ta på nerverna som fan. Vart ett party igår, det var roligt. Jag är i byn nu och imorgon är det skola, jag har inte vant mig vid det än tror jag.

Don't tell me you're sorry
Cuz you're not.


Guess this means you're sorry

Blir så jävla less, irriterad och frustrerad, jag fattar seriöst ingenting. Egentligen behöver jag int fatta, men jag behöver nånting, det behöver inte vara allt eller inget. Kanske antingen eller. Fast det låter också fel, men bara nånting. Det är inte roligt längre, det är ingenting. Eller jag vet vad det är, men det kan jag inte säga högt. Över min döda kropp att jag skulle  erkänna det. Hellre dör jag. En sak är säker och det är att jag fan inte kommer vara samarbets villig nu. Fan heller..

Satanshelvetesjävlaäckelskit. godnatt.

Guess you better go and get your armor


Jaa, måste till stan strax. Ska vara barnvakt imorgon, vilket jag halvt glömt. Nåja, kännde mig inte så tagg på det hade kunnat stanna här. Tror inte det kommer hända så mycek i helgen, vilket lär leda till att jag har kliniskt rent i hela lägenheten på söndag, kan ju vara lite positivt. Börjar bli ganska så spy less på läget just nu, vet inte hur jag ska göra. Bara lägga det på hög ett tag och se senare.

Baby åker ikväll :) puss, i will miss you.

I never find my heart

Guess I just got lost
Being someone else
I tried to kill the pain
Nothing ever helped
I left myself behind
Somewhere along the way

Latley i'm so tierd for waitning for you
To say that It's okey
But tell me please
Would you one time
Just let me be myself
So I can shine
Wiht my on light

I don't wanna fall for it now

Var på skolan idag och byggde ett torn, efter det åkte jag till byn ska dra lite vilodag imorgon, så jävla sliten och trött som jag varit nu i tre dagar är inte mäniskligt, det är ju iofs helg efter imorgon men jag orkar fan inte. Nu blir det fem täcken, katten och paradise hotel så länge jag orkar vara vaken, förmodligen bara tills jag kommit på normal kroppstemperatur, jag är väl sisådär femhundra minus grader, men det är väl bara och vänja sig, det är väl nu man får frysa tills det blir maj igen. 

I never ment to start a war
You know I never wanna hurt you
I don't even know what we're fightning for


Mupppuus

Baby baby, vänta här nu... 9 linnen i väskan och 2 i tvätten som ska med till bulgarien, det är 11 stycken. När jag packade till turkiet var det någon som sa "Inte fan behöver du 10 linnen för en vecka, max 7"  Vem kan det ha varit ? ;)


23:01

To make a mountain of,
your life is just a choie
But I never learnd enough
to listen to the voice that told me,
Always love


No white flag above my thorn

Idag efter lite klipp och klister på skolan så har jag bara varit med Hanna och myst påå, känndes som att det var ett tag sen så det var trevligt! Ska försöka gå och lägga mig nu, bara för att jag somnade tidigt igår så blir det självklart att jag nattsuddar ikväll, hade förmodligen kunnat somna för ett par timmar sen, har lite sovmorgon imorgon men lär ändå bli trögt. Nu vill jag bara ha helg, känner för och få sova ut ordentligt! Har inga som helst planer för imorgon, ska väl gå på skolan till och börja med, sen så hade varit lite gödans och hitta på nå med Ida innan hon åker till Bulgarien men hon har förmodligen inte packat eller nå så. Kan kanske tycka att är en skvätt orättvist att hon ska fara.. Hade varit skönt och komma bort ett tag från det här stället. Men skitsamma, jag var ju nyss till Turkiet och hon är ju som den beesta så hon kan väl få åka utan att jag måste hata henne. Skickade nyss ett sms till muppen och frågade om hon var vaken, men verkar som att hon grisar sig och sover. Inte för att jag vet vad jag ville så var väl inte så noga. Godnatt.


I will go down with this ship
I won't put my hands up and surrender

22:45

Godnatt.

Is it real or is it just a game


Hm, jag lever fortfarande vilket jag kan tycka är oförståeligt. Nu ska jag nog stänga ner den här härk datorn och gå i duschen och sen dö/sova. Får väl se. Hoppas på en bättre dag imorgon.

I might never talk about it


Jag är fortfarande vaken! Men är så jävla trött så jag tror jag börjar gråta snart, håller på och städa som vanligt känns det som men det funkar för och vila hjärnan från allting som maler runt. Har ränsat garderoben, damsugit, ska skura, sen har jag dränkt badrummet i klorin spray så ska ta tag i det också, men om jag gör det före eller efter jag diskar vet jag inte än. Sen tvättar jag också. Tänkte komma mig i säng så jag får sova iallafall tio timmar inatt kanske. Men som det känns nu så skulle jag kunna hålla på i flera dygn nu, gruvar mig för och stanna av. Ingenting känns bra även om jag vet att jag kommer ha hela lägenheten städad, ren bäddat i sängen och ha duschat när jag går och lägger mig. Känns inte värt och hålla på och städa som ett cp, hade nog inte ens kännts värt även om nån spytt skitit ner sig och dött på golvet för ett halv år sen.

I'm so tired of being here,
Suppressed by all my childish fears
These wounds won't seem to heal,
 this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase
I've been alone all along

Måndag


Jag lever fortfarande! Även om jag inte är helt säker på att det varar länge till.. Idag höll i väl på ungefär 40 minuter, om ens det. Så det blev en svin kort dag, men ska väl inte klaga, dom försäkrade oss om att det kommer längre dagar i form att ett sär schema. Vet inte hur illa det var men med det humöret jag är på nå så hade jag säkert kunnat klaga på ett blankt schema. Nåja, funderar på och vila ögonen en stund nu, tvättstuga ikväll. Känns som att jag inte kunde komma och tänka på nå roligare! Ehh.. eller egentligen vill jag bara sova. 

04:19


Nog är jag trött, men ibland går det bara inte. Har legat i snart en timme och inte orkat röra mig eller ha ögonen öpnna. Men jag är vaken. Börjar bli trött på att så fort det känns lite mindre bra så är det sömnen som får stryk. Hade hellre haft det på ett annat sätt, men så kul skulle vi inte ha.

How about a round of applause för dom som sten hårt biter sig fast vid två-samhet! Kom och tänka på det nu, att det är väl inte kul och vara ensam alla gånger. Men är det verkligen kul och vara två om alla gånger? Fast det är väl nått man vänjer sig vid, men vänjer man sig vid det bara för att "det ska vara så" eller? Egentligen så är det väl en skit sak och olika från person till person. Men för ett tag sen så pratade någon om att vara ensam i två-samheten och det har brännt sig fast i skallen på mig lite.

Nä, sova två timmar eller? Får väl se. 


Fortune cookie

"Those that mind don't matter
And those that matter dont mind."




To late to cry


Jag vill hundra saker och borde hundra till saker. Jag vill inte hundra saker som jag ofta ändå gör, bara för att det är det enklaste. Jag vill att hela den här jävla cirkusen ska vara okej, så jag bestämmer mig för att det duger. Fast det inte gör det, det tär som fan hela tiden. Även om det är mitt eget fel, jag är ganska bra på och analysera och reflektera och snurra på allting som sägs tills jag inte vet nånting alls. Jag försöker se samband och hitta logik i det folk säger. Jag skiter i det självklara och tänker hjärnan i småbitar på saker som egentligen inte behöver betyda nånting. Jag har sagt det förut, jag snöar in mig i vad som finns i detaljer och inte på stora saker. Jag antar att det kan hänga saman med att allt för stora ord gjort mig besviken allt för många gånger. Less is more. Men hur kan man tycka det när man som jag ständigt tycker att allting går för sakta? Undra om jag någonsin kommer bli nöjd, undra om det finns ett stopp? Undra om någonting, eller någon kan stanna på hela den här jävla karusellen.

I'm sorry that I'm such a mess.

Söndag kväll


Vad hände med den där tanken om och sova tidigt? Ne, bara spark i röven och kliva upp imorgon, känns inte så jävla lockande kan jag ta och informera om. Men är väl lika och gå ut fullt och trappa ner? Nä, hade väl tänkt ge det sista jävla året en chans. Men känner jag mig själv rätt så är det bara prat, men kanske slutar med att jag förvånar mig själv? Nåja, det får väl utvisa sig så småning om. Beror väl också på lite allt runt omkring, man kan väl säga som så att jag är inte så bra på och fokusera om allt annat känns kasst.

Show me how to lie, you're getting better all the time.

I don't want it this way and niether do you

Och imorgon är sommarlovet slut, är brutalt less på den komentaren.. Vilket sommarlov? Eller nog har det varit sommarlov men vad har jag gjort? Visst har jag haft roligt och gjort lite alttmöjligt. Men i överlag har det varit det sämsta på länge. Och det har inget och göra med någon jag umgåtts med eller något som hänt. Men känns bara som att det inte hänt nånting speciellt. Inget sånt där som det pirrar i kroppen av och tänka på. Luleå kalaset är väl det mest minnesvärda, men det är väl mest för att det påminnde om förra sommarn och  med tanke på att jag knappt umgåtts med Baby i sommar, så tummen upp för det även om det var ur spårning på hög nivå. Nu när man tänker på det så finns det mycke annat som också ätsat sig fast men jag saknar det där lilla extra. Det har om lyst med sin frånvaro kan man säga.

Nåväl alla jag känner, muppar, gratis-ätare och andra som man glömmt bort, vi ses imorgon :)


Fridayy

Kan väl säga att säga som så att ingenting blev som jag hade tänkte det ikväll. Får väl se om det händer nå ändå. Bababababluurp.

Var bara tvungen!


Jag och världens bästa Hanna :) 2 år sen.



Och jag, lika länge sen :)


We don't give a fuck what the price is


Plus 44 - When your heart stops beatning

Måste vara världens bästa låt, blir helt lost i skallen varje gång jag hör den och så har det varit i minst fyra år. Kan verkligen få abstinens efter den. Sen jag hörde den första gången har jag lyssnat på den minst en gång i veckan och ibland hundra gånger om dagen. Den kommer aldrig bli dålig.

Number one

Always knew that I could occupy your mind
You could always find a little more time
To show me I was number one


:s

Bra svenska!! Såg just att jag skrev som en kratta sist jag skrev, men vem bryr sig :o Har varit på svin bra humör hela dagen men nu sprack det nästan helt utan anledning. Ibland är jag så säker på vad jag gör men sen tvekar jag och är inte alls lika nöjd som jag var för bara en liten stund före. Jag vet inte hur länge det håller och ha det såhär. Sen finns det ju ett och annat jag behöver ta tag i, ska parkera mig i lillebrors säng och göra det nu. Höll på och säga göra bort det, men det hade kunna låta fel, även om det känns så för det är ingenting jag vill göra.

Hold me, it's now or never

Var en stund sen jag uppdaterade nå seriöst men vad fan. Har då inte gjort speciellt mycke dom senaste dagarna. hör och häpna, men jag har faktiskt varit ute och umgåtts lite såhär mitt i veckan, två kvällar till och med. Det hör inte till vanligtheterna nu för tiden, men känns bra som fan. Idag har jag varit till Luleå med mamma och lillebror och handlat, ska göra smörgås tårta sen ikväll så det blir det imorgon. Fira mamma lite i efterskott :) 

Och dom spelar, hold me, hold me forever. hold me, it's now or never.
Dom sjunger, hold me, hold me forever. Hold me, it's now or never.
Nu ikväll finns bara hon och han

It's like a circus


Det är det blir enklare hela tiden och ha det såhär, men jag hatar det.. Hur mycke jag än vänder på det så kommer jag inte fram till nånting. Det är så jävla beyond allting, börjar kännas som att det inte ens finns ord. Inga ord som räcker till, inga ord är stora nog. 

Can't belive I'm right behind you

Blir nog och åka till stan ikväll, kom på att det var Tisdag nu och ska till byn igen på torsdag så det känndes lika bra. Ska vara borta hela helgen då så behöver städa undan lite hemma, eller det behöver jag inte mer än för min hjärnas skull. Men det är en timme tills bussen går så nu försöker jag fördriva lite tid.

It makes you burn to learn you're not the only one
I let you be if you put down your blazing gun.


Leave me alone, I'm lonely


Somnade inte fören frammåt fem imorse, försökte sova framför tvn i säkert två timmar. Sen flytta jag i Lillebrors säng och då känndes det som att jag inte skulle kunna somna heller, men jag dog nästan på en gång. Ett plus i kanten med och flytta dit var väl att jag tog mig upp kring tolv när den lilla mannen som inte är så liten, alltså min bror, tände lampan och börja meka ihop nå tv-spel och greja. Jag hade sovit som en mupp fast alarmet hade gått var tionde minut sen elva. Hade tänkt fara hem till stan sen ikväll, men som det känns just nu så orkar jag inte det. Nu ska jag då gå och se om det finns nå och laga middag av, mamma och pappa jobbar, plus att mamma fyller år så tänkte att jag kan fixa nå middag iallafall. Eller så kan ju lillebror? Men efter dom misshandlade hamburgarna till lunch igår? Hmm.

Go away, come back, go away, come back
Go away, come back, go away, come back

You and I collide

Hm, 24 timmar kan verkligen kännas som tusen år. Det här äter upp mig innifrån. Jag vet inte hur jag ska bete mig eller vad jag ska säga. Vad som helst hade varit bättre än och ha det så här. Jag hade nog behövt bort från allting, få nå slags perspektiv på saker och ting, men ingenting är nog långt borta eller nog länge. Någonting sånt här existerar inte ens i min värld, jag vet inte hur jag ska vända på det. Känner mig borttappad, som att jag blivt inkastad på för hög nivå i fel samanhang.. 

I worry I won't se your face light up again


We live and we learn


Åkte till upp till farfar igår, men hade inte ro och vara där så nu är jag i byn, fast blir väl snart less på det också. Känns som att jag är orolig i kroppen eller nå, kanske kan säga att jag tappat lite fot fäste. Känns inte bättre av att skolan börjar på Måndag, som att jag behöver det just nu? Eller så är det just vad jag behöver; nånting och göra på dagarna. Men känns inte som någon vinst lott precis, eftersom att jag näst intill inte orkar kliva ur sängen om dagarna. Dom senaste tre månaderna har jag säkert sovit 70 procent. Men jag vet inte, lusten till nånting överhuvudtaget är obefintlig. Känns som att det är en bedrift om det kliar på foten och jag orkar klia där. Det är som att dom dagar jag velat göra nånting så har det inte blivit av, så jag vill aldrig göra nå. Känns som att jag brukar vara ganska bra på och klaga på hur jävligt det är, men det är inte det. Det är ingenting.

Now it chills me to the bone

Idag har jag inte gjort ett skit. Kännt för och skrika 'jag hatar dig' åt någon bara för att det känns bra och göra det ibland. Hur som helst, jag har inte träffat någon och skrika det åt. Jag har inte träffat någon alls idag. Men det gör ingenting, försökte hitta på nå där en stund, men jag vet inte. Legat i soffan och snurrat hela dagen, funderar strakt på och byta plats på mina soffor, annars kommer den här vara brutalt mycke mera använd än den andra, med tanke på att jag ligger här 95 procent av mitt liv. Kanske inte riktigt sant men det känns som det ibland. Imorgon blir det nog en snabb mellan landning i byn och sen vidare ut i skogen. 


Jomenvisst

Få se nu. Det vart och dricka ett par öl igår, lugna puckar. Känns som att ett och annat nödvändigt ord kom ut i luften och det känns bra. Har ingen lust och dela med mig av nå av det. Vissa saker går först, så är det bara.


...

Jag tror vi vet vars jag står.

Fredag


Haha, somnade kring halv tio igår och klev upp nio nu på morgon, så borde känna mig utvilad men det gör jag inte. Nåja, måste väl få på mig kläder, äta nå och börja göra nå för att jag ska vakna till. Det här nog första gången jag vaknat innan solen hunnit komma fram vid mina fönster, eller första gången jag lagt märke till det :) Idag blir det nog och städa lite, känner mig taggad på det även om jag inte riktigt klivit upp än. Vart just jävligt nöjd när jag råka titta på mina naglar, dom har växt som fan nu ett tag :) Lösnaglar i all ära, men riktiga är ändå bäääst. Nu blir det våra bästa år och sen ta tag i mig själv och sen lite annat!

I don't know if I will find you


Mår fortfarande inte riktigt hundra, men nu har jag bara ont i skallen. Men är nöjd över att jag hållit mig vaken så här länge, tror inte det blir så mycke längre, känner mig halv död eller nå. Har inte gjort ett piss idag, legat i soffan så hela jag är skev. Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kanske får nånting gjort. Godnatt.

Take me down, but take it easy
Make me think, but don't decive me
Talk to me now, but take your time

Torsdag

Måste vara migrän jag åkte på eller nå, mår inte så farligt illa nu men har fortfarande mer ont i skallen än jag står ut med. Så ska gå och vila en stund till, skulle inte göra nå om jag somnade en halvtimme kanske till och med en timme, för har inte sovit mycket inatt. Känns som att jag inte sovit alls nästan :s Just nu vet jag inte om jag är hungrig eller mår illa, men ska ta och se över det sen för känner inte för och spy, så lika att jag inte stoppar i mig nå som kan komma upp.

Bläää


Lätt och sova överhuvudtaget om man mår skit? Började må svin illa för en stund sen, känns dom att jag kommer spy snart. Måste lägga mig ner nu. Trevlig natt? Nej.

:s


Every night is another story


Är just på väg och lägga mig på soffan vid tvn och sova. Utan att jag tänkte på att jag faktiskt lagt ner det där med sova i soffan vid tvn? Har sovit i sängen utan tv jätte länge nu och det har funkat bra, vare sig jag sovit själv eller inte. Eller jaa, jag har släpat tvn till sängen ett par gånger, men haft på den utan ljud. Får lite bad feeling av det här.., vet inte om det är nå och bry sig om, får väl se om det fortsätter efter inatt. Men känns ändå som att det är en gång är för mycke när jag verkligen behövt och behöver fortfarande få ordning på mina sov tider och andra nattliga fasoner. Men just nu skiter jag i det. Mitt mål idag var att somna före fyra och så ska det bli.. så soffan nu!

You give me the power


Grattis till världens bästa ida idag! - baby, baby du är bäst!

Har satt om mina blommor litegrann så att det ser bättre ut, dom hade konstiga krukor som var alldelens för stora, så nu har jag mindre men större blommor :) Om dom nu överlver också så är jag jävligt nöjd. Inte för att jag vet hur intressant det var av mig och berätta det. Och vem fan ställer sig och sätter om blommor klockan 01.50 om natten? Jaa, nog för att jag gjort konstigare saker än det. Nu är det strax godnatt, hoppas verkligen att jag somnar också, för jag orkar inte hålla på och sova hela dagarna, känns så onödigt. Har ingen aning om vad jag ska sysselsätta mig med imorgon, men nånting blir det väl säkert.

Jag är som glad att jag har dig..

Onsdag


Jag är trött! Hade kunnat sova mycke längre, men så kan man ju inte riktigt hålla på. Sitter och dum tittar på extreme home makeover, det är ju lite gulligt ibland. Men ska snart släpa mig i nå kläder och gå upp till min syster och höra hur planen för idag lyder. Jag har lust och städa men har fan inget och städa, ganksa irriterande. 

Tisdag natt


Nu är jag hemma i stan igen :) Har inte gjort mycket ikväll, klippt Saras hår och trallat runt där och hemma. Egentligen så har jag bara sett på tv, är helt slut även om jag inte är trött. Satt just här och tänkte på att det är ett år sen jag var på sjukhuset nu, tiden sen dess har gått sjuhelvetes fort. Känns som att jag inte riktigt vet vad tiden gått åt till men det blir jag knappast klokare av och tänka på det. Det fulaste är att när jag låg på sjukhuset var varje miunt en evighet, men nu känns det inte alls som att det var så farligt? Jag minns jätte lite av tiden jag låg där, välidigt lite kan jag tycka. Det lilla jag kommer ihåg där ifrån skulle nog inte ens täcka en vecka och jag var där lite mera än tre veckor. Men jag kan tänka mig att hjärnan förträngt det eller nånting, sånt kan ju faktiskt hända när det handlar om jobbiga saker har jag hört på CSI. Haha, skämt och sido. Så ska jag nog försöka sova alldelens strax, vilket ska bli jävligt skönt för jag har helvetes ont i ryggen! Fast det är självförvållat.. så börja inte tycka synd om mig eller nå :)

Ibland har jag lite lust och slänga ur mig nå fränt, men bara just för sakens skull. För att det skulle vara så jävla enkelt och bara göra det, men hela historien är som.. nae. Så mycke, men ändå så lite i min värld. Jag har annat och fokusera på och det är inte för att sätta någon åt sidan på nått sätt, utan mera för och sätta mig först. Jag har all tid i världen.

Funderar starkt på att sluta skriva om saker som ingen ändå har en aning om. Men det har väl också att göra med det där att det är så enkelt och jag behöver inte ens förklara mig om jag inte känner för det. Det är ju inte precis så att någon frågar. Fast sen så vet jag att om någon frågar så är det förmodligen någon från den minimala delen av dom som faktiskt har en aning.

Let me go

Det vänder hela tiden.

No matter how hard I try I can't escape thease things inside, I know
When all the pieces fall apart, you will be the only one who knows

Tisdag


Blir nog och åka hem till stan ikväll, börjar känna mig lite rastlös eller nå. Får väl se hur min dator behagar och ha det, den fungerar ju som aldrig som den ska, det börjar gå mig lite smått på nerverna. Vart och sova länge idag, men är ju inte fint väder så det är väl sak samma. Ska nog gå och nöta lite Ravin Rabits och jag kommer någon vart med det.

Det känns bra nu.

Hold my hand when you're about to fall



<3

I don't wanna be anywhere but here

Haha, nå sitter och muppar mig med mina kossor på farmville, dom säger muu hela tiden, dom är söta sen fick jag just en gris av Hanna :) Ser även Paradise Hotel men när det är slut så ska jag sova då, tror jag. Har nött Rayman Ravin Rabits ikväll på wii ikväll, riktigt sjukt spel men jävligt roligt, både jag och Carro lär ha träningsverk imorgon! Huuh. För övrigt så har jag städat hela köket och hallen här idag, det blev riktigt rent och fint, det känndes bra sen är det ju ett plus att jag känner mig trött nu, så jag kanske kan somna snart. Men nu till det värsta och det är åskan som gått an här idag, jag har aldrig varit så brydd i åska men idag var det illa, var så jävla obehagligt så jag var tvungen och gå ner i källaren, det var inte roligt kan jag ta och informera om.

I belive this is heaven to no one else but me
And I will defend it as long as I can breath


I'm not used to all your tricks


Sitter i byn och tar det piano, ganska skönt för en gångs skull. Har just fixa lite med min blogg design, nog för att jag är så tragisk på det så vet inte om man ens får kalla det design. Men vart less på det gammla så drog till med nått för stunden, man orkar ju inte ha nå som hundra andra har. Det ända jag är nöjd med är färgen. Blir då kvar till byn imorgon iallfall, lillebror och carro kommer senare så kanske måste tvinga dom och göra nå socialt annars vet jag inte vad som händer. Sen är det ju sådär jobbigt igen så att jag måste duscha, klarar inte av när det är varmt, duschar hundra gånger om dagen och ändå blir man äcklig. Får se kankse blir ett bad senare? Alltså i älven eller nå, men då måste man ju ändå duscha så det problemet kvar står. Sen är det ju speciellt trevligt när man typ har medfödda brännskador, nog för att det var väl och gå till överfrit? Men eksem dåå.. eller psoriasis men känner inte för och kalla det för det, det är ju som inte så seriöst så att jag vill kalla det för det. Nåja, det går att rädda med olja och kortison, men då ska man ju ha orken till och kladda med det hela tiden.. och jag är ju som inte så sportig av mig.

But I'am what you see
I'am not what they say
But If i turned out to be
Could you love me anyway?

Everything seems cut and dry


Vadå uppsving? Jag har ingen aning om vem fan som läser min blogg, haha. Eller jag har väl mina aningar om ett par stycken? Men hallå, kring 30 om dagen? Och då pratar vi unika besökare. Inte för att det var så noga men tycker bara det är lustigt med tanke på att jag inte läser någons längre, fast det kanske inte har någon betydelse.

Vaken tidig idag.. men taskigt väder så får väl se vad jag ska göra, känner lite för och fara hem men får väl se.

Känns inte som att jag kan förlora nånting, när jag inte bryr mig.. Eller det låter så fel och säga så, men det gör ingenting, fast det är väl samma sak som och säga att jag inte bryr mig. Även om det låter dumt så är det ok. Jag vet vad jag tror, även om jag inte behöver erkänna det. Det duger med att jag vet.



I'ts all gonna be okey


Jag vet inte vad som driver på allting hela tiden, om det är bara för att jag kan. Om det bara är nå fix ide jag har för och bevisa nånting. Om det har nånting och göra med att kontrollera eller om det är bara för att jag kan. Jag förstår inte. Men det är bra som det är, det är bara så. Men jag kanske måste snurra på det lite till? Bara för att, bara för att jag kan.

Nothing alright is ever good enough


Jo, hej.. Helgen har bestått av att sova? Ungefär hela helgen känns det som. Från igår till idag iallafall. Somnade runt tolv igår kväll, sen var det ett konstant jävla ringande i telefonen från ett till två, somna väl om fem minuter mellan varje gång nån kännde för och skrika att jag var dum i skallen för att jag inte var på farmen. Sen vet jag att jag fick sällskap senare även om jag inte har det blekaste om vad klockan var. Nog för att det är precis så att jag kommer ihåg att jag vaknade litegrann, sa säkert nånting jätte smart som vanligt. Annars så vaknade jag inte ordentligt fören fem idag :s sjuuukt. Vaknade lite när J for,  sen kring två och sen vid fyra, tänkte kliva upp båda gångerna men hann somna om innan jag gjorde det. Idag har jag bara tvättat, eller ikväll kanske vi ska säga och nu är jag i byn, funderar på om jag ska försöka sova, känns som att jag skulle kunna.. eller så är jag vaken och hädar ut morgon dagen och gör en tidig kväll.

Alltså.. min dator vill brutalt gärna att jag ska bära den mellan byn och stan konstant. Börjar bli lite less på att mitt internet aldrig fungerar. Ja, eller mamma fick igång det på fem minuter, men jag är ju inte så jävla insatt det här med datorer. Tänkte lägga ut fanskapet till dator på blocket idag. Men hur gör man det utan internet? Va, va, va, va, nä.. just det. Men nu funkar det iallafall, kommer säkert göra det i tre dagar eller nå.

Theres no erarthly way of knowing what was in your hear when it stoped going..
Ett år.

Keeping it short


Alltså äckligt varmt!? Jag brukar inte tycka det är så farligt men nu gör jag det. Nånå, har mest varit ute och lekt med Emil idag, sen ätit osv. Jag vet inte men det känndes lite som att Emil och Linus gaddade ihop sig mot mig för en stund sen. Linus slet mig i läppen och knäa mig i ansiktet medans Emil satt på ryggen och slet mig i håret. Kännde mig underlägsen som fan, nu pratar vi med för livet. Fick nästan stryk av en två åring och en snart ett åring. Mitt självfortroende sjönk drastiskt! Nu duschen.

.

Make the rules as I go


Gick till Agge en sväng ikväll, vart en öl där. Bokstavligt talat en. Mia och Hanna var också där. Sen kom det ett par stycken till som hade med sig nå spel, slutade med att vi spelade Alias, ett jävla skrik spel enligt mig, men det var roligt. Kom hem för ett tag sen och nu sitter jag bara här i brist på annat, tänkte sova men är inte riktigt trött än. Imorgon blir det byn, fast jag är inte så sugen på och fara.. Klurigt värre. Vi ser juu.. Godnatt.

Det kommer inte bli nå av det här, bara och inse. Det här är inte jag, inte mitt sättt. Det är bara en tidsfråga innan det spricker. Jag klarar inte av sånt här. My way eller inte alls, sorligt men sant.

Little chicken


Jag: Nu har jag ändå öppnat upp mina fönster, var tvungen och få luft
Sara: Jag stänger dom aldrig
Jag: Ibland när jag sett CSI så kan jag inte sova med dom öppna
Sara: Jaa, alltså dom är ju inte svår och spärra upp utifrån om nån vill in
Jag: Tack, jag vet..
Sven: Vet du vad jag tänker?
Jag: Att det händer fan inte här.
Sven: Nä, vad har du gjort för att nån ska vilja mörda dig?
Jag: hallååå, det finns psykopater?

Tur att dom är förstående! :/

Disturbia


Idag har det inte hänt mycke än så länge. Har haft så jävla ont i skallen så jag funderat på om jag ska överleva, så det känndes som att all övrig planering var överflödig på grund av eventuellt dödsfall, men nu känns det bättre, tackar som frågar, hm? Nåååja, nu har jag fläkt upp fönstrena och flyttat dit alla blommor, tänkte att dom behövde lite ljus, tro mig eller inte men dom växer som fan, det kan ju som vara trevligt! Nu tänkte jag att jag skulle ta tag i min jävla disk och diska den, inte ta tag i den och kasta bort den. Vilket hade varit skönt men så kan man ju inte riktigt göra känns det som. Fast om nångon är intresserad av och veta så ska jag kasta bort min matta, har fått en ny av mamma som jag får hem på söndag, den är mycke finare och bättre. Nu innan jag gör nånting så ska jag ta mig en promenad upp för trappan till min syster och dricka kaffe och titta på Linus tänder, den rackarns lilla ungen har fått tre på bara några dagar, han är söt :)

Sen kan det ju vara gödans att jag just vart upplyst om att det är fredag, inte för att jag vet vad nu varför det var nödvändigt och upplysa alla om det. Vart nästan förvånad, men kan ju vara värt, förra sommaren var det fredag lördag varje dag, men nu är det som måndag, tisdag varje dag, eller nå!

Relese me from this curse I'm in.

I'm so sorry, please say you forgive


Hm, har bara varit hemma och hos Sara idag och lekt med Emil och Hugo. Haha, tur att man är vältränad alltså, cyklade till bodsvedjan igår och drack kaffe, men oouuh, har ont i benen och röven idag så hälften skulle räckt. Eller alltså, promenera är inget problem men man är väl inte van och cykla. Men det var trevligt iaf. Nu ska jag gå upp till Sara och se om vi skulle se nå harry potter.

Some kind of beautiul

You can't manufacture a miracle, the silence was pitiful-that day
And love is getting too cynical, passion's just physical-these days
You analyse everyone you meet, but get no sign - loving kind
Every night you admit defeat, and cry yourself blind

If you can't wake up in the morning, 'cause your bed lies vacant at night
If you're lost, hurt, tired or lonely, can't control it try as you might
May you find that love that won't leave you, may you find it by the end of the day
You won't be lost, hurt, tired or lonely, something beautiful will come your way

All your friends think you're satisfied, but they can't see your soul, no, no, no
Forgot the time feeling petrified, when they lived alone

Out in the open

Det känns bra.


Toy soliders..


Är kvar i byn, känns som att det är lika bra, gör ändå aldrig nå när jag är i stan. Idag har jag fixa med lite kort, riktiga kort, alltså fotografier.. Det jag sorterade tog nästan tre timmar och få klart, även om jag vart gode less efter ett tag så var det ändå roligt. Nu ska jag nog ta och sova, är fortfarande nöjd med mina sov tider, har inte sovit längre än till kring ett på väldigt länge även om jag inte går och lägger mig jätte tidigt. Vart inte mycke av och vara ute och sola idag men det är ingen nyhet att jag inte har tålamod och ligga ute och bara ligga. Eller jaa, om man nu är och badar går det väl an. Känns bättre ikväll än vad det gjorde igår kväll, allt är väl inte alltid kul men jag klarar mig. Det har varit värre.

Här är två av alla tusens bilder från idag,
när jag visa dom för mamma vart hon helt fjantig och glad över att vi aldrig bråkat.
Eller vi har väl retats, men det får man :)
Men som ni ser tyckte vi om varann redan när vi var små!

Jag vet att bilderna är dåliga, men har tagit med telefonen på dom riktigt korten..

 

We might as well be strangers


Ska jag ens ta hänsyn till det där? Börjar fan fundera.. På ett sätt så känns det "rätt" men samtidigt så jävla B. Vad vinner jag på det? Eller ja.. jag att jag känner mig som jävla skit. Som det känns just nu så finns du inte, men på ett sätt så gör du inte det längre. För övrigt så handlar det inte om och vinna, det är så förbannat mycke mer än så.

Var är den människan som sa åt mig mer än en gång att jag inte ska rätta mig efter andra?


You say you're fine I know you better then that


Bära eller brista? Jag tror jag vet egentligen. Just nu känner jag mig som åtta år, vill bara räcka ut tungan åt alla och springa iväg. Man kanske skulle prova det? Tror inte att det fungerar men har ingen lust och göra nå. Vill bara gaaaaaaaaah, jag vet inte. Jag brukar säga att jag vill lägga mig ner och skrika eller gråta. Men känner för och lägga mig ner och garva. Som sagt.. jag har nog nån sjukdom, minst en bokstav iallafall. Hade iallafall varit skönt och ha det som ursäkt. Jag vet inte vad jag göra längre.

I remember you driving to my house, in the middel of the night
I'm the one who makes you laugh when you know you're about to cry

If i could, I pull it up and rewind

Ouugh, luleå kalaset vart då kalas som aldrig förr! Slutade med att jag var med Ida i princip hela helgen, men jag klagar inte :) Känndes lite som old times. Kan väl säga att Lördagen vart ett litet spår, med bastu och bad, kom oss inte i säng fören kring halv åtta på söndag morgon. Så jag kan ta och informera om att jag inte var mig själv fören frammåt kvällen på Söndag.

Även om jag har lite dåligt samvete så har jag inte ångest, jag har saknat det.

RSS 2.0