I've seen the dark side too


You don't appriciate anything today but I don't care
Whatever you're going through
I wanna be there for you
I'm me and you are you,
The worst thing you ever done
The darkest thought you ever had
I'll stand by you.

Nothing you confess can make me care less.


.


Du går inte ensam genom dunkla rum


Den här veckan har gått ganska fort, har ingen aning vad som händer i helgen, har ingen speciell plan iaf. Det är ju till och med lov nu, glömmer bort det hela tiden.. Herregud, var just med Angelica och släppte Dino med Jennys tre små bus hundar, det var verkligen en syn, helt galet. Nu sitter jag och funderar på om jag ska duscha och gå upp och klippa Sara sen, tror det blir att vänta med och duscha, kan ju bli lite hårigt.. Undra vad fan man skulle göra sen, har lust och bara vara hemma, eller egentligen inte.. men just nu får jag åt nerverna bara av och se vissa.



Jag skulle inte ha tålamod och bli förstådd, om du lämnade mig nu.

.

Jojo.

Regler:
Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug.
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt,
får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.
Lycka till!



1. Vad heter du?: Står att man inte får skriva sitt eget namn som svar

2. Ett ord på fyra bokstäver: Skog

3. Flicknamn: Sally

4. Pojknamn: Sune

5. Yrke: Slyna

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Sockar

8. Mat: Småkryp

9. Sak i badrummet: Skabbsmitta

10. Plats/stad: södra

11. En orsak att vara sen: Sova

12. Något man skriker: SURFITTA!!!

13. Film: Slappy happy

14. Något man dricker: Sprit

15. Band: Sliverchair

16. Djur: Skabb

17. Gatunamn: Sunset strip

18. Bil: saab

19. Sång: sång om ingenting





.


Let me be the one you call


Fick sluta lite tidigare idag så tänkte åka till byn, lånade Hannas busskort så jag skulle slippa gå hem och allt, väntade en stund på skolan och sen när jag var nästan vid smörblomman kom jag på att det går ju fan inga bussar där nu när dom bygger om i stan och orka inte börja springa in till medborgarplatsen för och kanske hinna. Så jag gick hem iställe, åt med Sara, Evy och Casper och åkte upp med en senare buss. Nu ska jag sova om en stund och om det är lika fint väder imorgon blir det ut med hunden, det behövs! Tvn nästa..

When you feel all alone,
and the world has turned its back on you.
Give me a moment please to tame your wild wild heart
When darkness is upon your door,
and you feel like you cant take anymore.
Let me be the one you call..

.

Everytime you walk away or run away


Var på bvc med Sara och Emil idag, sen efter jag kom hem städa jag litegrann, sen for jag och Jens till Sofia, där Camilla också var, kolla lite tv och prata skit som vanligt. Kom hem för två timmar sen kanske, har plockat undan lite till och gjort kompletteringen till Samhällsprovet, känndes skönt och få det ur världen. Kom på nu ikväll när jag satt här att en grej som Amanda sa förra veckan när jag yra efter uppgifter jag tappat bort, hon sa.. Hur kan man tappa bort uppgifter, man tar dom och gör dom sen är det färgdigt.. Och det där fastnade som fan i min skallen, det är ju faktiskt inte svårare än så. Även om jag garanterat aldrig kommer vara nöjd med det jag gör så går det iallfall frammåt.. Nu sitter jag och tittar på nå Cold Case och dricker varmakoppen, ska försöka sova om en stund, har lite sovmorgon imorgon vilket alltid är uppskattat även om det bara är till tio..
 

Every time you walk away or run away
You take a piece of me with you there

Oh it seems like I'm walking right to your door
With my hearts still resting, looking for something more
Are you ever going to see everything you mean to me?

Everything you never see is everything you mean to me

.


You might think I'm bullet proof, but I'm not


Kan någon jävel gissa vem som fortfarande är vaken? Jo, jag..
Tre timmar senare och lite renare här hemma, nu kanske jag står ut med och komma hem igen om jag far till byn imorgon. Sitter och dricker varma koppen och letar efter nå och se på tv men tror det blir och pilla igång en film på datorn för jag hittar inget som är bra nog och se men ändå nog dåligt för att somna.. Satt hos min syster nån kväll förra veckan när hon körde ungarna i sängen och tänkte på att jag hade nog behövt nån som tvinga mig i säng på kvällen och skrek åt mig tills jag klev upp på morgon, jag tror aldrig jag har haft det, inte så lågnt tillbaka som jag kan minnas iallafall. Fast jag var ganska morgon pigg förut.. vars tog det vägen?
 
Nu börja jag må illa också.. Nåja, vi syns väl på skolan lär vara sliten som aldrig förr.


.

You don't care how it hurts


Hum, söndag igen.. Tänkte sova tidigt men fuck heller, klockan är likförbannat snart tolv. Börjar tära som fan att konstant vara trött och ofokuserad. Börjar vara så jävla sliten att jag funderar hur fan jag håller mig på benen hela dagarna, men benen är tjuriga och slutar inte gå. Börjar få tvångstankar att hålla mig ständigt sysselsatt för och inte bli gravt sinnessjuk. Allting rullar på utan anledning och jag får mer gjort än vad jag fått på ungefär hela mitt liv, men ändå känns det inte värt det, jag tar på mig mer och mer och är mer noggrann men jag blir aldrig nöjd. Känner mig mest som en jävla negativ surfitta och allting känns genast värre när jag får dåligt samvete för att jag kanske råkar vara lite väl otrevligt ungefär hela tiden känns det som.. Tack och lov så finns det ett par stycken faktiskt håller skenet uppe åt mig, dom är mer värd än allting annat. Just nu sitter bara jag och funderar på varför ingenting kan vara konkret, jag vill inte vara själv men varje gång jag släcker och lägger mig i sängen känns det som att jag skulle kunna ligga där föralltid..

It's a little too late for you to come back
It's just a misstake, think I  forgive you like that

.

Hurry up and wait..


Var med Sofia en sväng idag, sen hos Evy, med hon och Sara, skulle baka mjukkaka men jag och Linus drog en taktik vila iställe, mest mysigt. Lagomt tills jag hade vilat klart ville Angelica ha med mig ut så jag for ut med hon en liten sväng. Slutade med att jag var med Jim iställe, känndes som hundra år sen jag såg han sist mer än nån snabb sväng, så det var trevligt. Var runt och skjutsa på lite fyllskallar sen kom Hanna också och var med oss. Kom hem nu för en stund sen, ganska skönt att det inte blev svin jävla sent ändå ska till byn imorgon på morgon/förmiddan nån gång.

You are the only one who understand,
through your darkest thought I'll stand by you.


.

When you say nothing at all


Samma visa en gång till.


Du tror att du har sett det värsta jag kan komma med, men du har aldrig sett mig utan dig.

We always have trust


Jag är fan svin trött, men kan inte sova, inte så ovanligt.. Haha, jag och sara har bada små pojkarna nu ikväll, känns alltid lika bra när dom har roligt. Annars har jag bara nördat runt hemma, är lite less på och alltid vara runt och flänga, speciellt när det är så satans kallt. Imorgon kanske det blir och fara till byn, men vet inte än. Nu ska jag försöka sova igen.

‘Cause with you, I'd withstand all of hell to hold your hand.
And I forgive you, for being away for far too long.


.

And they call it puppy love



Blir alldelens varm och får värsta mysiga känslan av det, så jävla oskyldigt och enkelt. Men jag kommer på mig själv med och ångra ungefär allting jag gjorde när jag var mindre. Även om jag hade groteskt roligt och har många härliga minnen så är inget av dom är speciellt betydelsefullt om man tänker på det så.

Love is beautiful when given' to those who don't have a clue.

.

You think you know but you have no idea


Allting som händer är följt av ursäkter..

Ska tillbaka till stan strax, ska tvätta och sen göra absolut ingenting antar jag. Borde städa men har fan ingen som helst motivation till och ta tag i det även om det är alldelens för äckligt och jobbigt och ens vara där. Men vem bryr sig.. Ne, alltså nu är det bara och plocka ihop alla grejer och heva sig iväg, fast jag måse säga att jag har fan ingen lust :s Har mest lust lägga mig under täcket i kanske 76 år eller nå.

I find it kind of funny, I find it kind of sad
When the dreams in wich i'm dying
Are the best I ever had.


Fuelin up on heart ache and cheap wine



Jag vet inte vad det är det är som trolleri, jag kommer nog aldrig komma ifrån det heller. Jag tänker på det nästan varje dag, det är så jävla fuckat. Jag ångrar men ändå inte, det hade kunnat vara för bra och det hade nog tagit livet av mig vi det här laget. Samma skrot och korn.

She never could get drunk enough to get him of her mind

.


Life would suck without you


Vart lite trött idag så åkte till byn kring elva.. Lillebror har också varit hemma hela dagen vi har spelat alfapet och försvunna diamanten :) Ska nog hit imorgon också, jävligt skönt och vara här och ta det lungt och komma bort lite.. Har slinga håret ikväll och första gången så vart det faktiskt hyffsat, endel är till och med blont ! Så det här får nog vara så kanske jag kan bli lite ljusare i håret till sommaren..

En sak är säkert och det är att det är tusens saker som fan i skallen just nu och jag vet inte hur jag ska bete mig för att nånting ska bli rätt. Det mest känns ganska meningslöst och ovärt. Jag tar inte åt mig av allting som händer runt omkring, känner mig helt likgiktig och obrydd om nästan allt och alla. Ibland är det som en film ut ljud eller ordentlig bild, bara mummel och rörigt..



   


.

  

You don't know me no more


Broken heart again
Another lesson learned
Better know your friends
Or else you will get burned

Why'd I play the fool
Go through ups and downs
Knowing all the time
You wouldn't be around

Or maybe I liked the stress
Cuz I was young and restless
I don't know
Only god knows where the story ends
But I know where the story begins
It's up to us to choose.

.



You end up hurting all of your friends


Nu börjar det hända saker här, har små städat och grejat i flera dagar nu. Har kasta ut och flyttat om så nu ser det nästan ut som det gjorde från början när jag flyttade hit, bortsett från köksbordet då. Idag har jag och min syster städat förrådet så jag fått undan lite grejer. Efter det for jag till Angelica och vi somnade, haha. Sen har jag varit hos Sara igen och pratat skit och sett tv. Fick nån knäpp nyss och börja röja ännu mer, men det behövs fan ränsas grundligt och införas lite ordning, orkar inte med kaoset längre även om jag nu hade ett ganska organiserat kaos. Antar att fortsättning följer imorgon. 

Kom och tänka på nu ikväll att fan vad skönt det är med lite lugn och ro. Har svamlat på här med allting utan verken musik eller tvn på. Börjar inte fören 20 över 12 imorgon så kan gå och lägga mig utan och känna mig stressad. Ska nog fixa igång nån film och andas fem minuter.   


Nej.. hon kallade dig jävla fitt-hora.^^
haha, dagens..

I walked a thusand miles to find one river of peace


Hm, blev 19 år igår, känner mig verken smartare eller seriösare för det :o 
Tänkte att jag skulle vara i fyllan i kväll men lät som att ingen var riktigt taggad så la det lite på is och drog en taktik och men nu verkar det som att alla andra ska vara i fyllan och inte jag. Men brydde mig inte så hårt i det heller. Ska knalla iväg till Angelica nu och se vad som händer och fötter.

Even at my worst my best is you

Gamla minnen kommer och knackar på, here we go agin, det förflutna smyger sig på kalla det vad du vill, jag vet inte vars jag har mitt huvud längre. Måste skärpa mig, kan inte hålla på och driva alla till vansinne bara för att jag gör det med mig själv.

Det finns en sida av mig som bara drabbat dig
Vi kan kalla den sidan för den bra.

.

Goodbye

Det är så fult när jag vet exakt vad ni säger.  Det är väl bara och le och se glad ut åt allt som alla tror att dom vet. Är inte förvånad över att det vänder i skallen på mig ibland, är mer förvånad över att det är så sällan. Jag hatar när det blir såhär. Jag hatar när jag inte vet vad jag ska säga. Blir så jävla trött på att alla tror att dom vet hur det är. 

.

RSS 2.0