Hold my breath as I wish for death


Jaaa fyfan.... Tänk om jag skulle göra nånting åt mig själv ? Kanske dra nått seriöst försök med nånting vettigt. Eller så inte.... Även om jag i många fall kan rycka på axlarna och acceptera att det faktiskt inte blir bättre än såhär. Men emellanåt flippar det någonstans i skallen och jag får panik över hur kasst allt är. Det känns aldrig bra. Det saknas någonting, hela tiden.

Im waking up I can not see, that there is not much left of me
Nothing is real but pain now.

.

Tidsfördriv


Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga
 

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Men å andra sidan så är han inte rädd för damsugarn :P konstigt nog....

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vad gör du?

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
men ja eller nej :-s

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Är snart i boden

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
ååå fan vad bra :)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
En annan gång ;)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ska jag rädda dig? :P


Skickade:
 

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Hehe :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Försent :P

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Okej har du kaffe? :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Hm köttbulla och mos ;b

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Coolt :)

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Åkte hem och sov :P

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vad gööööööööör du? :)

.


I've heard it all before


Motgångar.

.

Lost in this world

Sen den dagen du försvann förvandlades allt till kaos.

Vissa dagar är lättare än andra, men det ligger och nöter under ytan varje sekund och det obehagliga är att det håller på och krypa fram allt oftare. Jag vet inte hur jag ska hantera det heller, försöker och inte tänka på det men det sitter där som ett jävla skavsår, det gör ont hela tiden och ju längre det går utan att man gör nått åt det ju ondare gör det. Även om man kan tänka på annat och glöma bort det så finns det där. Egentligen är det lite baklänges att jag sitter här och jämför den viktigaste människan jag någonsin haft med ett skavsår. Men jag kan lova att om jag fick en dag till skulle jag kunna ha skavsår resten av livet. Jag saknar dig hela tiden. Det är som och stå in murad på en hög pelare och plötsligt försvinner alla upp murade väggar och jag måste försöka hålla mig kvar där uppe utan något stöd alls. Det finns inte mycke eller många jag skulle offra för att du skulle få komma tillbaka bara en dag eller bara för en minut.  Jag saknar dig, hela tiden.


The bottle's empty, the bottle's empty and cold.
Just like I've been, since I heard that you died alone.
Finally home now, and I try to accept that you're gone
Wish I could have, been there for you all along.

.

No air


Jag orkar inte, det går inte!
Jag vill gå skola och jag vill att det ska gå bra, men det går inte. Det är alltid för mycke och det slutar med att jag går hem och gör ingenting, det blev inte lättare heller att komma in efter fyra veckor och försöka ta igen. Jag fattar ingenting, har börjat på allt men ingenting går, lika bra och se sig i röven efter nått jävla slut betyg. Det går inte, orkar inte med allting, jag kan inte sova längre, går runt med konstant ont i huvet och vill bara lägga mig och dö. Orkar inte göra nånting, funderar på och vara hemma imorgon och sov ordentligt och sen se om jag fattar nånting av alla högar med papper och sen se vad jag hinner ta igen under praktiken och se om det går lättare då, annars vet jag inte hur det blir, orkar inte ha det såhär varje dag iallfall. fyfan..

ska till mamma nu iaf, vi hörs.


.

Welcome to jamrock


Har börjat skolan igen, än så länge går det väl bra, har bara hnnunit med en dag men anyway. Gjordre inget vettigt igår, var med Sofia en sväng på stan sen åkte jag hem och sov, jävligt skönt. Sen lite sovmorgon på morgon och nu ska jag iväg och äta på skolan när Sofia får lunch och sen har jag lektioner till halv fem ;s Men det går nog bra, har ju som sagt inte ens börjat än så. Sen ska jag väl bara lala hem och förhoppningsvis har dom bytt mina fönster så jag kan ställa allting i ordning här och städa klart. Hade varit sköt, nu känns det mest som att jag just flyttat in och inte fått nå i ordning. Vilket får mig och tänka på att jag har bott här i ett år och tre måndader snart och det är två år och några månader sen jag flytta hemifrån. Jag ångrar inte att jag gjorde det, jag ångrar bara lite vad jag gjorde då, skulle ha tänkt över vissa saker mer än en gång. Men jag har lärt mig också och nu går det ganska bra iallafall med och bo själv, tror nog att det var mycke för att jag flytta i samma hus som världens bästa syster, världens bästa faster och världens fulaste ungar, tycker om er alla så mycke att det finns inget slut. 

Annars så är det väl bara som vanligt, är lagomt less på ungefär allting. Orkar inte ens försöka förklara, det är så jävla obeskrivligt när det bevisas att folk inte är som man tror speciellt domman börjar ha kännt ett bra tag, det är som att så mycke faller sönder i det man har för andra också. Finns ett par stycken som jag seriöst inte hade klarat mig utan nu och tror nog det kan hända att det finns nån som tar åt sig av det där som inge borde. 


Du vet det bara är så för det bara är så, vet du kan förstå.


.

Foolish games


Jag tror snart det brinner helt för mig i skallen åt några håll. Finns några som hoppar och springer på mina neverer dygnet runt just nu. Men så länge det inte spårar värre så orkar jag seriöst inte säga nått även om jag ibland bara vill skrika åt folk, men det fula är att skulle jag väl börja skrika skulle det aldrig ta slut. Allting börjar bli sådär meningslöst igen, det smyger sig på och jag vet inte vad jag ska göra. Det spelar ingen roll vad man gör så länge man ser glad ut och tror att det är som det ska.

Nåväl, hade roligt igår iallfall :) Jag Sofia och Sandra var här från början, var vi iväg till Madde och nå lirare, sen for jag och Sandra till björns och sen drog hon på krogen med sofia och jag var bara på stan lite innan jag åkte hem och sov.


allting som vi gör det gör vi tills vi dör.

.


Chances are I hold you


Vakna först tio idag ganska skönt, är inte lika jävla trött nu som jag varit alla andra dagar hela veckan. Hade lite små roligt igår, var med pojkarna och trixa på lite överallt sen och snurra på stan, det var faktiskt ganska mycke folk ute som man kunde prata med :) Idag har jag bara varit på skolan en sväng, mamma och lillebror hämta mig mig där sen vi åkte och styrde upp lite saker och nu är jag hemma. Har ingen aning om vad som händer ikväll, ska nog börja med och promenera den långa vägen över gatan till Hanna, sen får vi se. :)

Chances are I see you somewhere in my drems tonigth.

.


You put on quite a show


Jag känner inte dig längre så jag gör det på mitt sätt.
Det känns bara som att vilket som så  går alla vägar ner i graven.


Curtains finally closing..

We never will be


Jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte, jag bryr mig inte..


All of the moments that allready past, try to go back and make them last. All of those things we want each other to be, we never will be, we never will be.


.


Nothing is real anymore


Gud.. axlarna och rygger har snar ihjäl mig.
Vet inte vad fan jag ska göra åt det, står inte ut längre, jävla skit.
Om inte anna lär allt annat ta ihjäl mig, är less på och aldrig kunna veta vad man kan lita på eller vad som är på rikigt. Alla har ju ett lite roligt sätt och ändra sig på hit och dit, från dag till dag. Orkar inte med det längre, en gång duger det sen vänder det. Endel jag trodde att jag kännde beter sig  så jävla baklänges, men jag är endå för less för och orka säga nått. Det är nog lika bra och bara hålla sig till sitt och inte dela med sig mer än nödvändigt, man vet ju aldrig när det vänder för nån.


Leave me alone.

.

I wanna know now where we are


Kuljul, jag kan inte sova längre?
Har somnat tidigt varje jävla kväll nu, runt elva varje kväll sen i söndags. 
Sen vaknar jag klockan jävla 6 på morgon och kan inte somna om.
Sen blir jag svin trött på eftermiddan och kvällen.
Är gode less på och få sova och inte kan! :s

Jaja... Hade matte lektion igår, min första lektion det här året, woho..
Sen var inte så livat igår kväll, var med Hannabananamontanalouisana och pojkarnaaa,
var hos Jim nått tag och sen på stan och överallt.
Kom hem lite före elva och somna nästan direkt.

Haha och inatt ringde det nån jävel fem över ett,
och jag som aldrig svara på nummer jag inte känner igen !! 
Nä, jag fick för mig att jag skulle svara! 
Vet seriöst inte vem fan det var och kommer inte ihåg vad verken han eller jag sa ? :O
Nåja, kollade nummret nu på morgon och jag tror nog att jag vet vem det var, tss..



Don't waste your time on me,
You're already the voice inside my head.


.

Like you told me over and over


Det är nånting som stämmer fast det inte borde.


Maybe for once,  I wanna stay.

.

Like a darkness in the ligth


Vet inte om helgen var så värd.. gjorde inte nå vettigt alls. Igår var jag med Angelica, vi var till gunnars en sväng och hälsa på hennes mamma en sväng.. Sen for vi till Jimmy och satt där en stund, åkte och prata med Hanna och Jim. Sen var jag bara hos min syster och pussa på världens bästa Emil. Tog med han till mig en stund, men han ramla på min minsta katt unge som bet han i ansiktet och då sprang Emil liten i väg och skulle gömma sig på toa men ramlade på vägen in och rev hela mitt jävla pärl draperi över sig, stackars liten, då ville han gå hem. Nåja, Ida kom senare sen kom Hanna, Jim och Hanen, såg bara tv sen for ut en sväng..

Jaaa!! När vi åkte ut igår kom det ett psykfall?! Sprang här utanför på parkeringen i bara vita kalsonger, grymt jävla läskigt. Sen sprang han in i mitt jävla trapphus !! Ida ringde polisen så dom skulle fixa det. Vi var inte ute så länge så när jag kom hem skicka jag inte Hanen och kolla trapphuset så jag vågade gå in ? :O Jaa, sen precis när jag kom jag på att jag hade förfan tvätten kvar i tvätt stugan.. Nåja, Hanen fick för sig att han skulle skrämma mig så han sprang runt utanför fönsterna och greja, så jag tvinga han och följa med dit också. Lugnade ner mig lite och gjorde nå läxor, sen somna jag redan tolv, och vakna för nån stund sen .. :s

va fan? .. aldrig är det lätt.

..

Welcome to my freakshow


Gah, jag har tråkigt, jaoo..

Har bara varit hemma hela jävla dagen. Sofia kom och jag klippte henne och vi surrade på. Efter nått tag kom Stina, tim, nille jonte och levi. Då tvingde stina mig och klippa tim också, sen åkte dom iväg igen hela högrn. Jag hade tänkt mig ut nån sväng men det blev inget av det, verkar inte vara nån som är sugen på och umgås med mig. Var inte precis såhär jag tänkte att min lördag kväll skulle bli, men allt kan ju inte gå som det var meningen. Så sitter bara hemma, ganska så jävla kasst.. ingenting och se på tv och ingenting och göra, fyfan.. Nåja, kvällen är ju inte slut får väl se om det händer nå senare, men det börjar ju vara lite sent så det blir nog inte så mycke till hålligång, får väl se om nån vill leka med mig nån stund annars bli det fan sova.

Skulle fan ha åkt till byn som jag tänkte en sväng, men det är lite sent nu.

Jag tror inte nånting kommer bli så mycke bättre, bara för korta stunder kanske.
Jag hör inte hemma nånstans längre, alla har sitt och jag har ingenting.
Vissa stunder är det så tydligt att det känns som att man kan ta på det..



.

One two three four I want more


Vem vet, inte jag ? Trodde att du visste bättre än och försöka ljuga, speciellt när du till och med för säger dig själv. Lyckad människa. Fast det kanske är jag som borde veta bättre ?


You don't know what it's like
I've done things you've only dreamd about
More then once or twice, it keeps me up at nigth.

This is the life


Vi gör det igen.


Jag blir snart galen på riktigt tror jag.
Börjar vara så där vidrigt obeskrivligt jävla satans less igen. Så fort det känns som att det är på väg nått bättre, som att det är på väg en bra förändring så tar det slut som en skit film där man inte vet vem som dör eller vad som händer med alla. 

Så fort allting börjar klarna upp och man känner att man faktiskt inte skulle dö av och ha det så ett tag så, KABOOM, allting går sönder medans alla bitar flyger och far all världens väg. Ska man aldrig hinna njuta av livet fullt ut? Om det verkligen är så att det finns lösningar och anledningar till allt som händer så är dom väldigt bra på och hålla sig undan. Ska allting vara så meningslöst? Spelar ingen roll vad man försöker göra så är det endå nån som far illa eller nånting som blir missförstått.

Nog har jag det jävligt bra vissa stunder och ibland känns allting hur enormt bra som helst, men i slut ändan så räcker det inte. Just nu fattar jag INGENTING, så fort man blinkar har det hänt nått nytt haveri, folk slits mellan varandra och hör och häpna.. Ingen tänker på sig själv! Alla har så fullt upp med och inte bete sig illa mot någon annan så det slutar med att ingen får som dom vill och alla går runt under sina egna svarta moln. Känns som att det snart inte finns kvar några konturer  runt någonting, bara en stor cirkel och innan för den är det ett svartmoln och nånstans där inne finns jag och alla andra.

You know I'd do anything for you
Stay the night but keep it undercover
I just wanna use your love tonight
And as you leave me,
please would you close the door..

..

Nothing

Herregud, men dygns rytm är väl typ.. obefintlig? Förstår inte, var vaken hela natten till igår utan och ens tycka att det var jobbigt. Åkte och fixa lite saker med madde som var helt faschinerad över att vi var vaken halv nio, sen for vi på skolan och åt krovstroganoff och ris, prata lite och rökte lite. Efter det for iallfall jag hem och städade nå tag sen då jävlar kunde jag sova, men jag tänkte att det var lika och sova ett par timmar mamma kom endå kring två, men det gick inte så bra för mitt lag, märkte knappt att hon kom ;s Vaknade runt halv sju på kvällen... hann inte göra så mycke innan jag åkte ut och grejade på, kom hem kring tolv och ta mig förihelvete så somnade jag ?! men inte fick jag sova en hel natt för det, vakna för en stund sen.. vet inte vad som händer idag, hoppas att jag håller mig vaken så jag får sova ikväll.

Saker blev som dom blev
Mina problem, blev saker som förändrat
Det som fått mig att le

Got to move on


Har inte gjort mycket alls den här helgen, mest varit med emil, och sen massa andra också åt höger och vänster. Har inte gjort mycke givande och jag då orkar inte skriva nå mer ikväll, är inte på nå vidare bra humör, allt jag tänker på är endå inget jag kan skriva här, jag vill helst bara bli trött och somna.

Det finns nog inte mång jag inte skulle såra eller gå bakom ryggen på för dig.
Det har jag insett nu och jag ångrar inte det jag förlorat.

Det finns ett enkelt svar, du var varm när jag var kall.

...


Chans


Du stryker fingrarna
Lätt mot min kind
Och i ett ögonblick
Står allting still
Så får jag en chans att säga
Allt det jag aldrig sagt
Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall

...

I always have you


Begravningen igår gick bra, känndes bara mest överskattat. "vi har samlats idag här för att ta farväl" Mer än så hörde jag nog inte, det var då det började kännas så meningslöst. Vem fan tror seriöst att det bara tar 45 minuter, nån sång och lite blommor? Inte jag..

Åkte till stan sen och gick ganska direkt till Angelica, satt där och svamlade på, sen kom Linda och sen kom också Hanna och Madde, dom började dricka osv, vilket inte jag kan göra på ett bra tag. Åkte ut med Emil och Ryding, skjutsade folk och var på stan, sen skulle Emil hem så jag kom hem redan kring tolv, men bara därför så blev det inte en tidig kväll..

Don't look back go a new direction,
Loved you once, needed protection.


För första gågen på evigheter så vet jag seriöst inte verken ut eller in.

Keep my hand in the fire


I can't waste time so give it a moment
I realize, nothing's broken
No need to worry 'bout everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back at a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo

Just like a tattoo, I'll always have you

If I live every moment
Won't change any moment
Still a part of me and you
I will never regret you
Still the memory of you
Marks everything i do

Just like a tattoo
I'll always have you


And he tasted like black cherries


Nu är jag hemma! japp japp.
Åkte från sunderbyn kring tio, Martina kom och hämta mig :) For direkt till skolan åt lunch, var och prata med lärarna, lämnade papper och sen for vi på kvantum, dollar osv, jag skulle handla lite. Nåväl, sen for vi till Martina och såg våra bästa år med Camilla och prata på en stund om alltmöjligt, det var roligt faktiskt, har som blivit ett tag sen sist. Sen när jag väl kom mig hem till lägenheten gick jag upp till min syster och prata ett tag, hon kladdade i hårfärg på mig osv. Sen fick jag ett ont sms av Sofia som bland annat innehöll paltskalle(?!) om jag inte är helt ute och cyklar ? =) Nåja, hade som bett hon komma en sväng när hon hade rast, vilket jag glömde så fort Världens bästa Emil vaknade, har inte sett ungen på flera veckor. Men han var inte så taggad på och pussas, nyvaken och allt, stackars liten.. Så jag gick ner och prata med Sofia en stund sen har jag bara ducsha och plockat ihop det jag ska ha med till byn och sen kommer nog Ida på en stund och hämtar nå grejer och om ett tag så kommer mamma och hämtar mig. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska orka ta med mig datorn eller inte, hyffsat jobbigt men endå värt när jag väl är där..

Det finns några jag verkligen inte förstår mig på just nu, alltså?


I remember..

What about what I've build for so long ?

Dag 19 @ Sjukan


9 minuter in på min sista dag här, om ca 9-10 timmar får jag åka hem!
Kan tänka mig att jag blir väckt nån gång kring nio, då ska jag bara prata med läkaren och få nå papper, äta frukost, packa ihop det sista sen kommer Martina kring nio och hämtar mig :) Sen ska hon nog följa mig och handla osv i stan, kanske lunch på skolan om det är nå bra mat Sen blir det väl bara och lala på tills mamma kommer och hämtar mig när hon har jobbat färdigt.

I always knew you're goodbies meant nothing at all.

.....

A home at the end of the road


Dag 18 @ Sjukan

Min sista hela dag på det här stället.. lär nog dröja ett bra tag innan jag kommer tillbaka frivilligt. Får åka hem kring nio-tio imorgon, ska bara äta frukost och prata med läkaren sen ska Madde komma och hämta mig. För övrigt känns det som att halva dagen idag borde ha gått, har varit vaken sen fem imorse, som i förrgår! Vissa nätter sover jag uppåt 13 timmar vilket är skönt, men det kommer igen oftast natten efter, men inget och göra åt det. Börjar ju finnas lite och se på tv nu osv, så jävla kasst tidigt på morgon, typ nyhetsmorgon. Hur kul är det ? Får se vad som händer idag? Förhoppningsvis kommer det nån lirare och fördriver lite tid med mig sen idag/ikväll så det går lite fortare, tänkte försöka hålla mig vaken så jag somnar fort ikväll så det fort blir imorgon. Nåväl, ska gå och röka nu tänkte dra nån historia om att jag ska träffa pappa, men det kan ju inte vara så noga att jag har med mig nån ut osv. Om jag endå ska hem imorgon känns det ju inte så seriöst om dom inte släpper iväg mig själv i tio minuter. 

Efter imorgon väntar fredagen och begravning.. jag vet att jag måste göra det och jag innerst inne så vill jag göra det. Men jag gruvar mig och bävar för hur det kommer kännas, har aldrig gjort eller ställts framför nått liknande. Det är stort. Känns som att begrava en stor del av mig själv inte för all framtid men säkert för en viss tid. Jag kan inte prata om det än, det känns inte ens på riktigt än, det existerar inte i min värld att du är borta. Det gör bara inte det.

And you're singing the songs,
Thinking this is the life.

Rememberg coffe can be hot


Har suttit och tänkte skriva nått hur länge som helst.
Men det verkar som att jag inte kommer fram till nått idag.


Once again



Dag 17 @ Sjukan

På torsdag kommer jag hem!
Förövrigt är jag så obeskrivligt less och vet verken ut eller inte.
Kan du inte bara sluta gå på mina neverver ? 
Det är bara du som tror att du är bättre än alla andra.


Step by step



I'm not ever alone, you're not ever alone.
Jag har världens bästa lillebror och världens bästa syster,  

11/8-2008 - Den starkaste av oss alla fick ge upp.


Now I'm leaveing all kind of crashes behind.


RSS 2.0